Strona 475 z 573 PierwszyPierwszy ... 375425465473474475476477485525 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,741 do 4,750 z 5728

Wątek: gorzkie żale

Cytat Zamieszczone przez PeriMCS Zobacz posta
    (...)Na żywo to bym chyba nie wytrzymał i liście rozdawał na lewo i prawo za głupotę.
    A tak to tylko siedzisz przed kompem i jedynie żyłka ci w dupie pękła

Cytat Zamieszczone przez Aston1906 Zobacz posta
    A tak to tylko siedzisz przed kompem i jedynie żyłka ci w dupie pękła
    Lubisz męskie tyłki co? Bo to chyba nie pierwszy twój komentarz na ten temat. To dopiero jest temat na gorzkie żale - twoich rodziców

Przegląda
    Kraków
    Cytat Zamieszczone przez INTELOWIEC Zobacz posta
    Wielkie kurwa ogromne LOL!!!
    Zasrane psy pierdolone!!!
    WYPIERDALAC STARS!!!

PokerStars Game #35406146365: Tournament #219010537, $20+$2 USD Hold'em No Limit - Level XII (500/1000) - 2009/11/15 22:30:21 WET [2009/11/15 17:30:21 ET]

*** SHOW DOWN ***
    chris75: shows [ ] (a Royal Flush)
    INTELOWIEC: shows [ ] (four of a kind, Queens)
    chris75 collected 72710 from pot
    przeciez to juz zjebales PF !!!

Cytat Zamieszczone przez PeriMCS Zobacz posta
    Lubisz męskie tyłki co? Bo to chyba nie pierwszy twój komentarz na ten temat. To dopiero jest temat na gorzkie żale - twoich rodziców
    Wiesz co mnie irytuje u ciebie dziecko? To NIEUSTAJĄCE wprowadzanie agresji w merytoryczne posty na tym forum (tych niemerytorycznych unikam, choć i tam dajesz wyraz swojej frustracji).

Oczywisćie jestem więcej niż pewien, że w realu nie jesteś tak silny w gębie jak na forum (eufemistycznie rzecz ujmując), ale zrozum (choć pewnie to ponad twoje siły), że w pewnym momencie normalny, przeciętny forumowicz może mieć przesyt nieustającej dziecięcej napinki płynącej z co drugiego twojego postu.

Na wszelki wypadek EOT, nie sil się na kolejne "błyskotliwe" riposty rodem z krainy kompleksów.

Cytat Zamieszczone przez Aston1906 Zobacz posta
    Wiesz co mnie irytuje u ciebie dziecko? To NIEUSTAJĄCE wprowadzanie agresji w merytoryczne posty na tym forum (tych niemerytorycznych unikam, choć i tam dajesz wyraz swojej frustracji).
    Uważaj bo ci żyłka pęknie babo

Cytat Zamieszczone przez AdamBB Zobacz posta
    - dostajesz KK, allinujesz się pf, przegrywasz na AA
    Pech.

- wchodzisz do gry z np 77, trafiasz seta na flopie 27T, robisz cbeta, dostajesz call, turn to Q, betujesz ponownie, koleś Cię stawia na allinie, sprawdzasz, on ma QQ
    Nie umiem ocenić bez szczegółów rozdania oraz statystyk. Jeśli Tobie się wydaje, że to co tu wpisałeś wystarcza do oceny to... wiele wyjaśnia.

- dobierasz do koloru, dochodzi Ci - jednak równocześnie ktoś inny łapie lepszy kolor (allinujecie sie mając te kolory)
    Nie umiem ocenić bez szczegółów rozdania oraz statystyk. Jeśli Tobie się wydaje, że to co tu wpisałeś wystarcza do oceny to... wiele wyjaśnia.

- dostajesz 2 tp z flopa, donk ze statami 60/20 stawia cie na allinie, sprawdzasz, pokazuje seta
    Pech.

- grasz przeciwko donkowi, masz 78 na stole 9T2, dochodzi J i się allinujecie, koleś pokazuje KQ
    Ja myślałem że dzieci w przedszkolu już wiedzą, że do sucker-end się nie zbiera.

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    Ja myślałem że dzieci w przedszkolu już wiedzą, że do sucker-end się nie zbiera.
    Czyli robi się open fold?

Cytat Zamieszczone przez Trias Zobacz posta
    Czyli robi się open fold?
    Nie, ale nie wkłada się z tym stacka.

Przegląda
    Bielsko-Biała
    - ja pierdolę no przecież w tych przykładach nie brałem skrajnych sytuacji, że gramy vs nit co allinuje sie tylko z nutsami czy 2nd nutsami.
    - jak sam zauważyłeś, pech nie jest tylko wtedy gdy wrzucimy sporo kasy (lub wszystko) z lepszą ręką i komuś dojdzie. Pech jest również wtedy gdy np. mając seta zbyt często nadziejemy się na lepszy układ, czy mając KK zbyt często nadziejemy się na AA (zbyt często = znacznie częściej niż by to ze statystyki wynikało). No i właśnie tego typu żale ostatnio wrzuciłem na gż.
    - co do tego przykładu ze słabym stritem. Gracie np na NL25, wrzuciliście po 8$, pula 16$, doszło Ci na river, koleś jebie allina. I masz dorzucić 17$ do puli 33$. I spasujesz tego strita?? Jakbym wrzucił na forum takie rozdanie i spytał czy spasować niskiego seta i by mnie chyba wyśmiano. A co dopiero strita.

Cytat Zamieszczone przez Woland Zobacz posta
    Nie, ale nie wkłada się z tym stacka.
    It depends, imo