Ten napis z tylu moglby byc nawet wiekszy niz tylko na karku, niech ludzie go widza.
Ten napis z tylu moglby byc nawet wiekszy niz tylko na karku, niech ludzie go widza.
wiem wiem i wcale nie jestem przeciw
Ja myślę ze aby ten temat w pełni się rozwinął trzeba by go było przerzucić nas bocznice i zrobić sondę. Tutaj chyba niewiele osób zagląda
jak byk masz temat koszulki widoczny pod bocznica non stop, ciezko nie zauwazyc...
rowniez chetnie zamowilbym takie koszulki, ale tematu w bocznicy nie widze
Ponieważ drukiem, a w szczególności przygotowalnią poligraficzną (w tym także flexograficzną) zajmowałem się przez dobrych kilka lat - to napiszę ze dwa słowa (mam nadzieję, że nie ściemnię za bardzo, bo jednak od tych starych dobrych czasów trochę wody w Wiśle upłynęło...).
Po pierwsze - to nie flexodruk tylko sitodruk.
Flexo (lub technologiczna trochę podobna rotograwiura) jest do dużych nakładów (np. tuby past do zębów, kartony z nadrukami itp.), sito może być przy niewielkich ilościach (a na cyfrowych maszynach do sita wręcz na sztuki).
Po drugie - technologia sitodruku niesie pewne ograniczenia związane ze specyfiką podłoża. Te lekkie przejścia tonalne ("cienie") na asach mogą wyjść niekoniecznie zgodnie z intencjami
Po trzecie - zaletą jest możliwość nadrukowania koloru białego. Czyli koszulka może sobie być fioletowa w żółte kropki, a obszary białe w logo mogą białe pozostać.
Czego by nie powiedzieć - pomysł zacny bardzo jest i warto za tym pochodzić.
Jak bys chcial koszulki to daj Doli znac, jak chcesz to zrobie od 20 lat firma ojca sie tym zajmuje, szerokopojetymi uniformami reklamowo-firmowymi. Tyle ze ja to robie od podstaw i tu w kraju tj, nie robie nic na chinskich koszulkach tylko szyje je w kraju, ale jak bys byl zainteresowany daj znac.te koszulki co byly na usopach sprzedawane to mojej produkcji byly (polishrounders a nie unibetowskie). W 14 dni jestem w stanie zrobic kazda ilosc.(po zaakceptowaniu wzoru ofcourse)
Ostatnio edytowane przez soobol ; 12-01-2010 o 14:46
No i super, mamy producentow grafikow i kierownikow. NIc tylko czekac na efekty
Wrzuci ktos to logo bez kart i napis czcionka pokerzysty "poker to nie hazard"?