o dzięki niewiedza nie boli no ale jest to troche mało intuicyjne, albo ja jestem na tyle ograniczony
no to fajnie, nie wiem jak tutaj są pisane te pluginy, tzn w czym bo jak ja się bawiłem na SMF to tam były prosto modyfikowalne
o dzięki niewiedza nie boli no ale jest to troche mało intuicyjne, albo ja jestem na tyle ograniczony
no to fajnie, nie wiem jak tutaj są pisane te pluginy, tzn w czym bo jak ja się bawiłem na SMF to tam były prosto modyfikowalne
FAQ dla początkujących jest na tyle dobry, że powinien IMO być dolepiony także do strony głównej forów Strategia i Taktyka oraz Poker w Internecie.
Tak naprawdę pewnie niewiele stałych bywalców forum przejrzało choćby połowę wątków zebranych przez Hedge w FAQ, a warto. Poza tym niektóre wątki z FAQ poumierały, a nie tylko dla początkujących są/byłyby przydatne (np. matematyka pokera).
Pzdr
PS. Skąd wiadomo, że ktoś logował się z palmtopa? Czasem korzystam z forum poprzez telefon komórkowy (normalne www) - czy to także jest widoczne? Czy komórki mają coś w stylu unikalnego IP?
Ostatnio edytowane przez bocian ; 05-03-2008 o 19:20
Nie wiem, ale mam statystyki w jakich rozdzielczosciach ludzie ogladaja forum
Usuwanie i edytowanie wiadomości w shoutboxie nie działa jak należy (w zasadzie to chyba w ogóle nie działa), przynajmniej u mnie
Doli, a może da sie załatwić kogoś z Poker stars do zakładek poker roomów bo to przecież najwiekszy pokerroom który zawsze madobre turnieje i dużo satelitek gdzie można wygrać wyjazdy na turnieje live, no i przydałby sie ktoś kto by odpowiadał na wszelkie wątpliwości na ich temat, albo przynajmiej założyć temat o tym pokerroomie i użytkownicy sami bedą się tam wymieniać informacjami??
To chyba raczej leży w gestii danego pokerroomu, a nie Doliego...
A temat takowy możesz założyć sobie sam, o ile nikt jeszcze tego nie zrobił.
Ja proponuje w bocznicy przykleić wątki: pajacyk, śmieszne ciekawe filmy oraz dowcipy. Zasłużyły sobie na miejsce w loży i niech nie szwendają się już po bocznicy Oczywiście pajacyk na honorowym pierwszym miejscu.
Qft
A ja nadal nie mogę się zalogować, żeby mnie zapamiętało... Zajebiście...