punkty wyrabiasz grajac na stolach
punkty wyrabiasz grajac na stolach
witam
jak sa naliczne punkty w Titan poker
pozdrawiam
3. At ring games, Points are awarded to players for each hand in which they participate, as long as the hand is raked, no matter whether the player contributed to the pot by placing a blind or a bet, or whether the player folded. Points are also awarded based on the fees paid by the player when buying-in to a tournament.
4. Points are awarded according to the rake taken at ring games as listed in the following table:
Rake Taken Per Hand No. of Points for each participating hand
$0.25 to $0.50
$0.51 to $1.00
$1.01 to $1.50
$1.51 to $2.00
$2.01 to $3.00 (maximum rake)
5. Clarification: Rake taken refers to the rake generated at a table in a ring game by all the players during that hand, and not by any individual player.
i kiedy wypłacany jest Reload Bonus?
co 400 punktow chyab
Czesc.
Powiedzcie chlopaki jak to jest z tym poleceniem przyjaciela na titanie.
Przetlumaczylem stronke Translatorem i doczytalem sie 80 % tekstu.
Jakby moglby mi ktos powiedziec o co chodzi w tej materi .
Kumpel ktory chce mnie polecic mowi ze jest tak a chyba wogole jest inaczej.Pozdr
Zeby wygrac trzeba grac.
Mam 2 pytania do kogoś kto zamieniał już TP na kasę:
1. Co dzieje się z VIP level w momencie zamiany TP, czy muszę go robić od początku?
2. Co dzieje się z bonusem który aktualnie wyrabiam? (zamiana 120 $ na 10 $ to raczej słaby interes )
pozdrawiam
1. VIP level zostaje nie zmieniony
2.Nic nie tracisz nie ma sie co bac
pozdro
Gra ktoś dzisiaj w tym turnieju 100mln$?Trzymajcie kciuki może coś mi sie uda wygrac :wink:
Ja będę trzymał - jak wygrasz - browarek za dopingZamieszczone przez Quintana
powodzenia
pozdrówka
w_nie
wygrzebałem ten temat bo jest zakłopotany :/ chce sobie wypłacic kase w Titan poker (ok150$) ale chce tego dokonac za pomocą karty , dziwi mnie to ze TITAN nie wiem dlaczego nie dopuszcza takie formy wypłaty :/:/ nie wiem czy jest to chwilowe takjakby jakas blokada czy jak ? :/ :/ :/ Jezeli ktos jest chętny to moge mu przelac bo widze ze jest taka opcja hyhy :P
pzdr