no tylko czy jak przeleje na taką sumę kasę i dostane ten status VIP, to w następnych okresach jak nie będę robił takiego obrotu będę mógł używać karty
no tylko czy jak przeleje na taką sumę kasę i dostane ten status VIP, to w następnych okresach jak nie będę robił takiego obrotu będę mógł używać karty
pewnie tak ale IMO nie ma co się spinać...
różnica w kosztach nie jest póki co jakaś wielka a dodatkowe ryzyko z wprowadzenia czegoś nowego swoje robi...
niech VIPY testują na własnej skórze a pewnie za kilka tygodni karta będzie już dla wszystkich kont
no to sie pochwale :P mam VIP, i sobie chwale, nie mialem zadnych problemow z nimi
do kazdego konta VIP jest przypisany manager z ktorym sie kontaktujemy jak jest problem,
odnosnie limitow, i calej tej ich nowej akcji, jutro bede rozmawial z nimi, jak sie cos dowiem nowego - dam znac,
Witam
wczoraj napisałem maila do MB w sprawie karty dla nie-VIPów i dostałem taką odpowiedź:
W odpowiedzi na Pana pytanie chcielibyśmy Pana poinformować, że jeszcze nie jest ustalona konkretna data, ale pracujemy nad tym projektem. Mamy nadzieje, że w najbliższym czasie nasi klienci będą mieli możliwość korzystać z tĐľj usługi. Po zrobeniu takich kart, będziemy to publikować na naszej stronie internetowej.
to "testowanie" w takim razie może trwać dość długo
pozdro
A co jeśli ktoś ma konto MB w PLN? To przy wypłacie karta trzeba będzie przewalutowywać na $ / Euro i spowrotem na PLN czy normalnie bez przewalutowań?
zeby zostac vipem mozna robic tak zeby bede wplacal np na poker stars po 1000e potem wyplacal i znowy wplacal 1000e na poker stars i tak az do 10ke...??
Czy jest osiągalna karta w złotówkach? Czy też wzorem netellera konto w zylach, a karta np. w €?