-
Doli a może przystosuj do forum różne style i niech użytkownicy sami decydują który wolą 8) . Ustal sobie harmonogram że co miesiąc dorzucasz jeden styl a po kilku miesiącach już będzie niezły wybór.
ps. Od wczoraj mam ustawiony klasyczny wąski i coraz bardziej się do niego przekonuję :P
-
Jak dla mnie Aeolus (4-ty link Kakashiego)
Co do kolorystyki to pograza ona niestety niektore style,
mi sie graficznie podoba Artemis ale jasno szare literki na ciemnoszarym tle to jakas pomylka
-
Ok, forum upgrejdniete, zostawilem na razie style subsilver i subtrail, dodalem tez modyfikacje - szybka odpowiedz, shoutbox rowniex powinen byc w kazdym ze stylow.
-
W stylu SubTrail nie wstawiłeś logo oraz nie przerobiłeś przycisków 'newtopic' i 'postreply'. (ja się nie czepiam tylko tak chcę pomóc 8) )
Szybka odpowiedź jest super :P
Jeszcze jedna uwaga do SubTrail: W Shoutbox jest kolorystyka z podstawowego stylu.
-
spoko, jak na jeden dzien to i tak duzo zrobilem ;p
-
Ja ich chyba zabije, grr , wczoraj zrobilem upgrade z wersji 2.0.4 na 2.0.13, dzisiaj pojawila sie 2.0.14 :P
-
Czwaty link Kakashi'ego jak dla mnie. Kolorki w porządku. Miło by było, gdybyś Doli wstawił coś takiego.
http://phpbb-mody.skryptoteka.pl/mod...ethod=cat&id=5
Tutaj moze znajdziesz cos ciekawego.
-
No mi się pierwszy link Kakashiego podoba bardzo i ostatni też całkiem fajny. jestem za wypróbowaniem ich. 8)
-
Poki co chwilowo bedziecie zmuszeni do subtraila (moze sie przyzwyczaicie ;P), btw. z kazdym dniem podoba mi sie coraz bardziej ;P
-
No miejmy nadzieje ze to chwilowe