wczoraj na żywo przebiłem samego siebie
gramy 25-50 groszy blindy-ja mam stack okolo 230 złotych gracz przedemna podbija do 3.zlotych w ceimno.ja przebilem go w ciemno jeszce 5:P on zoabczyl swoje karty i rerasie jeszce 25 !i w tym monecie powstal pomysł ze go zblefuje po flopie obojetnie co wyjdzie..i dalem call z 3 7 off i flop wyszedl 5 4 q rainbow ja chceck on 40 zlotych i mysle albo wejde all inem i on spasuje albo nie uda mi sie go zblefowac i bede mial nauczke:P i dalem all in-jeszce 130 złotych i on call sie okazalo z a k suited-mysle nie jest zle mogl miec pare:P i turn wychodzi 2 i river as!!lol dostalem na 3 strita..runer runer ..totalna bzdura kolega ostro sie wkurzyl,powiedzial ze nie mogle tak zagrac i wogole,tylko zaczalem sie sam sobie tlumaczyc..i wydaje mi sie ze gdybym ja byl w takiej sytucaji zrzucilbym te a k no nic zaliczam to do najwiekszego farta chyba i do najwiekszej glupoty jaką kiedykolwiek zagrałem
kielbi.... ja bym jesio jakies twoje głupoty tu wrzucił ale nie chce Ci obciachu robić
nie przesadzaj:P czesto tak nie robie...:P glupie to bylo ale mogl sie zrzucic:P do zobaczenia we wrocku mam nadzieje:P
az ciezko wybrac kto zagral kto zagral gorzej, Ciebie chociaz troche usprawiedliwia blef
dokladnie ..wchodzilem w ta partie z zamiarem blefu a to ze doszlo?? to wlasnie poker bed beat i tyle.. a to ze czesto blefuje to druga sprawa:P
Jestem zajebisty
NL $50 Texas Hold'em (No Limit) - 19:08:26 19/01/2007 ET
Seat 4 is the button. Small Blind $0.25, Big Blind $0.50
Seat 1 (playing) : Player 1, amount $50, amount bet $0, penalty (None)
Seat 2 (playing) : Player 2, amount $48.80, amount bet $0, penalty (None)
Seat 3 (playing) : Player 3, amount $28, amount bet $0, penalty (None)
Seat 4 (playing) : Player 4, amount $51.65, amount bet $0, penalty (None)
Seat 5 (playing) : Player 5, amount $52.65, amount bet $0, penalty (None)
Seat 6 (playing) : mosznik, amount $39.85, amount bet $0, penalty (None)
Player 5: Small Blind ($0.25)
mosznik: Big Blind ($0.50)
** Dealing Down Cards **
Dealt to mosznik: [, ]
Player 2: Call ($0.50)
Player 3: Raise ($2)
Player 4: Fold
Player 5: Raise ($5)
mosznik: Fold
Player 2: Fold
Player 3: Call ($3)
** Dealing Flop **
Community cards: [, , ]
Player 5: Check ($0)
Player 3: Check ($0)
** Dealing Turn **
Community cards: []
Player 5: Check ($0)
Player 3: Check ($0)
** Dealing River **
Community cards: []
Player 5: Bet ($5)
Player 3: Call ($5)
** End Round **
** Evaluate **
Player 5: Show Cards ($0)
Player 3: Show Cards ($0)
** Showdown **
Main pot $19.95, Rake $1.05
Summary Player 3: bet $10, won $19.95, net $9.95, HoleCards [, ], HiHand [two pairs, jacks and fives] [Js, Jc, 5s, 5d, As], won $19.95 from main pot
Summary Player 5: bet $10, won $0, net $-10, HoleCards [, ]
Alchemik nie gadaj im już o zrzucaniu wysokich par bo oni to biorą do serca
kiepski read przeciwnika
zreszta ostatecznie zrzucenie QQ nie bylo az takim strasznym bledem, bo jakby player3 zrobil re-raise all-in (bo jechal na shorstacku) to bysmy znalezli sie miedzy mlotem a kowadlem
Mosznik jak dla mnie to chyba wszedles na zbyt wysokie stawki i dlatego nie dales call preflop. Z tego co wczesniej widzialem to grales na NL10 i NL25 a tu pierwszy raz widze Cie na NL50... no ale moze sie myle