Dzięki Ownerek ale chyba pomyliłeś numery, bo to chyba nie mój numer bo hasło podaje nie prawidłowe a napewno hasło jest takie jakie wpisuję.
Dzięki Ownerek ale chyba pomyliłeś numery, bo to chyba nie mój numer bo hasło podaje nie prawidłowe a napewno hasło jest takie jakie wpisuję.
Sprawdziłem ten numer w katalogu publicznym i to jest numer do ciebie, a ja potrzebuję MÓJ numer gg czyli do siebie samego, mogę sobie założyć nowy ale nikt wtedy nie będzie go znał dlatego chcę ten stary.
Pozdrawiam
Tygrys Twój numer gg to: 9420988
a sory, z rozpedu przeczytalem ze pytasz o moje gg
No i wszystko działa jak powinno.
Serdeczne dzięki.
a może ktoś podać dla dalszej dyskusji jakie szanse na wygraną ma para AA przeciwko trzem mniejszym parom lub dwóm mniejszym parom i parze AA?
MOże trochę nie w temacie ale jak byście zagrali?
Na ręku mam 10 8 pik
flop 7pik 9pik 8kier
Czy istnieje szansa tak zagrać aby gość który ma Apik 2kier. Wypad. Nie muszę dodawać że następne karty to
4pik 2pik
all inZamieszczone przez Anonymous
ja bym nie zagral all in, staral bym sie wciagnac kogosc w gre, liczac ze ma pikowego A... ostatnio mialem tez pokerka z reki, ale nie udalo sie nikogo wciagnac
heh.. no to gratuluję, szczególnie że jak nie dojdzie ci poker (co jest wielce prawdopodobne) to przegrasz. No chyba że styknie ta para 8.Zamieszczone przez ownerek