TAk myslalemz e taka bedzie odpowiedz wiec jak zwykle mam sie do czego doczepic
Wedlug mnie to jest mega mega bezsensowne!!!
Po cholere Wedlugzwolennikow potrzeba 25 buinow skoro gdy przy poziomie bankrola zgodnie z Tym co napisales np 15 buyinow(na nl100) grasz nl50 czyli nizej
Jaka jest roznica gdybys mial 20 buinow i spadl do 15???
W obu przypadkach schodzisz nizej i w obu masz powyzej 25Buyinow na nl50????
Jak dla mnie to jest to tylko zamrazanie kasy bo skoro ponizej 2500 grasz nl50 to zejsc do np 1000$ jest kurewsko nie mozliwe jesli troche grasz w te klocki
Wiec trzymasz ta kase dla zasady a nie dlatego ze ma to jakie kolwiek znaczenie
I oczywsiscie ze nie ma znaczenia CZy masz 10k na pokerstars i 100$ na fulltilcie to jest taka sama kasa I czy kasa jest w Mbanku czy w inteligo nie powinno miec to chyba znaczenia na wysokosc naszej iwnestycji(ktora jest gra w pokera)
Ogolnie jak dla mnie to BM troche smierdzi
Duzo jebania sie liczenia kombinowania i jak to bylo powiedziane w Poranku Kojota "I cała energia psu w dupe"
Jak dla mnie te 25 Buinow bylo by rozsadnym gdybysmy nawet po stracie 15 ciagle grali te same stawki bo to chyba o to chodzi ze ciezko stracic 25 buinow pod rzad przy zalozeniu dobrej gry.
Ale jesli juz wybieramy schodzenie an nizsze to rownie dobrze moze to byc 10Buinw jak nie mamy schodzimy nizej i tak ciagle
W ten sposob szansa na zbankrutowanie jest nie mozliwa bo wiazalo by sie to z przegrana ponad 50 buyinow uzgledniajac ze schodzili bysmy na coraz latwiejsze stawki
CZyli majac 1000$ mozemy przegrac jeden byin na nl100 pozniej 9 na nl 50 potem 9 na nl25 potem 13 na nl10 itd do mikrostawek.
Sosob rownie skuteczny a nie ma mrozenia kasy niewiadomo po co