Dzięki wielkie Mosznik, fajna inicjatywa. Dziękuję również osobom, które na mnie zagłosowały.
Dzięki wielkie Mosznik, fajna inicjatywa. Dziękuję również osobom, które na mnie zagłosowały.
W pełni rozumiem że wyciągnięcie max value z fulla jest dużo gorszym zagraniem niż wyciągnięcie min value z AA...
Przyłanczam sie do tego co powiedział aeniman. Dziękuje za głosy i wsparcie (czyt. Gandalfini hehe ) Ciekawą rzeczą jest to że jak wstawiłem moje rozdanie na forum to zostałem nieźle zjechany przez W.A.Rebel, który potem oddał na mnie głos
tez mnie to ciekawi
ale wyjasnie cie w skrocie: otoz podczas niedawnej gierki live u mnie w domu, twoje rozdanie + analiza zrobilo taka furore, ze nie pozostalo mi nic innego jak tylko zaglosowac na ciebie ;]
Na Miłosza po prostu nie dało się nie zagłosować
Dzięki wszystkim za zabawę, szczególnie organizatorowi i sponsorowi.
Zwycięzcom (aeniman, BBB) - gratulacje i powodzenia przy stołach !!
nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale kazdy z nas, oddajac na Ciebie glos, zapewnil sobie udzialy w Twoich wygranych [po 1% kazdy], ktore beda posrednia konsekwencja zajecia drugiego miejsca i zainkasowania nagrody pienieznej. Warunkiem jest przekroczenie 100k w danym roku, o co [biorac pod uwage analize konkursowego rozdania] akurat sie nie martwie.
Pzdr