Ostatnio dodane wpisy do blogów wyglądają jak google ads, dopiero jak 3 raz wszedłem na stronę to zauważyłem, że to nie reklamy.
Ostatnio dodane wpisy do blogów wyglądają jak google ads, dopiero jak 3 raz wszedłem na stronę to zauważyłem, że to nie reklamy.
na stronie glownej nie ma zadnych reklam, wiec ostatnio dodane odnosi sie do nowych wpisow. na dole do blogow, wyzej do wszystkich innych czesci. Nad zakladka 'ostatnio komentowane' musimy sie zastanowic.
pozdr
warsaw
Niech Zelik czesciej pisze
dobry pomysł świetna szata graficzna,życzę utrzymania wysokiego poziomu artykułów,rozmów,dyskusji, ; no i sukcesów na WSOP dla wszystkich Polaków którzy będą walczyć w Turnieju Głównym.
Powodzenia
Witam,
od dzisiaj strona Youngturks.pl - strona o strategii gry w pokera działa juz normalnie, dodalismy tez opcje 'ostatnio komentowane'. Zapraszamy.
Pozdr
warsaw
Weż no Warsaw pisz większa czcionką albo zmien tło na swojej stronie bo wzrok tracę
Ewentualnie Opera i plus/minus na numerycznej. Możnaby dać mniejsze odstępy i większą czcionkę, może nieco wyższy kontrast. No i ten pistolet w logo - to my do kogoś strzelać musimy? Ja myślałem, że pokerzysta raczej sprytem załatwia delikwenta.
Ale pomysł ciekawy, czekam na artykuły
Eeeeedit: jak to jest, że ja odpowiadam na post Sinobrodego i jest 11:12, a wskakuję przed Soprano? Doooliiiii!
Opera plusik na num padzie