Polecam również SnoopFree Privacy Shield
Polecam również SnoopFree Privacy Shield
nigdy nie mów nigdy... ostatnio to zjawisko się nasila...
Takie zabezpieczenia powinny być wszędzie. Nasza kasa byłaby dużo bardziej bezpieczna...
Nie wszystkie roomy wymagają depozytu przed wypłatą. Po za tym czasami roomy nie porównują danych personalnych podanych przy rejestracji z danymi MB czy Netellera (np maila; może zostać dokonany szybki minimalny depozyt nie aktywowanym kanałem i szybka wypłata rozsądnej kwoty). Dodatkowo jeszcze dochodzi szybki, umiejętny chip dumping.
cenna uwaga- dodałem do listy
bardzo dobre rozbudowanie firefoxa, dodaję do listy i sam zaczynam stosować z innymi prywatnymi dodatkami
Ostatnio edytowane przez młot_na_crackerów ; 08-10-2008 o 02:39
dopisałem jeszcze do listy kwestię związana ze sprawą niebezpieczeństw przy korzystaniu z pendrive/ nośnika mp3 itd itp na kilku komputerach, za sprawą pliku AUTORUN.INF i funkcji autorun w komputerze
@ Danielos
Comodo działa wspónie z firewallem windowsowym.
Tylko na czas instalacji Comodo ją wyłączyłem.
jaki jest najlepszy sposob na przechowywanie hasel?? ogolnie haslo typu "27nd7Hbs" ciezko jest zapamietac (przy zalozeniu ze zmienia sie co np. miesiac), co dopiero przepisywac kilka razy dziennie.
Polecam mnemotechnikę
po 2 miesiacach bym jebla dostal od wymyslania wierszykow :/
a co myslicie o :
zamiast haseł CZYTNIK LINII PAPILARNYCH Ethne+ (446021315) - Aukcje internetowe Allegro
??
da sie tym logowac do pokera?
Czytniki linii papilarnych bywaja zawodne;d Lepiej juz czytnik teczowki oka
Ostatnio edytowane przez demigod01 ; 08-10-2008 o 17:48