-
w 2/10 zrobili błąd?
AK22 vs J654
board: 2QK4
i 0% szans dla Ziigmunda? a trzy trójki? (pikowej nie liczę, bo dałaby kolor)
-
Tak, w tym rozdaniu gdzie poszły alliny też jest bład, na ekranie widnieje że Dwan ma przewagę a to Ziigmund miał około 60:40.
-
Dokladnie, jak to zobaczylem to mowie sprawdze w kalkulatorze, jesli maja racje, to nigdy nie tykam omahy zigi mial jakies 70% zamiast 35% na wygranie.
Ostatnio edytowane przez Igas ; 17-03-2010 o 19:28
-
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=ZYzKSVoTPIc[/YOUTUBE]
-
w porównaniu do poprzednich meczy tutaj obaj grają tak "poprawnie" że aż to jest nudne
-
śniło mi się dzisiaj, że siedzę w tej sali i oglądam sobie challenge Dwana na żywo. w dłoni trzymam kolorowy pisak i się nim bawię. w pewnym momencie podchodzi do mnie Durrrr i pyta czy może pożyczyć na chwilę ten pisak. odpowiadam "jasne stary" i wyciągam w jego kierunku rękę z flamastrem. Durrrr chwyta za zatyczkę, ciągnie i ... odchodzi w kierunku stołu z samą zatyczką w ręce. wołam go więc i mówię "ej, jeszcze flamaster !", wraca więc w moim kierunku lekko podirytowany, odbiera pisak i wraca do stołu mamrocząc do siebie pod nosem, że coś kiepskie te flamastry teraz się produkuje.
-
-
Niby nie moja sprawa, nie chce też nikogo urażić. Ale czy mógłbyś zmienić avatar?
-
-