juz pisza ze o 12.... standard ze nie potrafia tego zrobic w wyznaczonym wczesniej czasie
juz pisza ze o 12.... standard ze nie potrafia tego zrobic w wyznaczonym wczesniej czasie
Ruszylo
Czy ktos moze wie o co chodzi z tym bonusem:
"Co Ty na Bonus $25 za jedno rozdanie?"
"Graj! Cały proces zabierze Ci tylko kilka minut a po zalogowaniu znajdziesz natychmiast wszystkie potrzebne Ci informacje. Na dodatek, Twój bonus pojawi się na Twoim koncie natychmiast po zagraniu jednego rozdania od którego pobierzemy prowizję!"
Witam.
Jestem tu nowy i proszę o pomoc, bo w supporcie Unibetu kobieta mi nie pomogła.
Ściągnołem nowy soft pokera Unibetu i nie mogę się zarejestrować.
Jesem już użytkownikiem sieci Prima POker w Bet365 i nawet z takim samym aliasem jak w starym Unibet. Kobieta muwiła żebym zarejestrował się loginem i hasłem z Bet365 na sofcie Unibetu , ale nic z tego nie przyjmuje. Prosze o pomoc.
Pozdrawiam.
Normalnie w szoku jestem jak ktos z obslugi Unibetu kazal Ci sie rejestrowac na loginie z BET365 , kto tam pracuje wogole??
Musisz poprosto zarejestrowac sie na stronie unibetu (zalozyc tam konto) i wtedy bedziesz mogl sie zalogowac, acha i ortografia do porpawki
Pozdrawiam
Witam ponownie.
Jestem już zapisany w Unibet. Jednak soft pokera nie przyjmuje mi mojego logina i hasła z zakładów sportowych, ani ze starego pokera. Wyrzuca mi info o weryfikacji aliasa i głupie pytanie o nazwę moego pierwszego samochodu. Nie pamiętam żebymwybierał jakieś pytanie weryfikujące a na pewno nie takie - nigdy nie miałem auta. A za ortografię przepraszam - pośpiech.\
Pozdrawiam.
Prima ma to do siebie ze mozesz miec tylko 1 alias w calej sieci, otoz unibet przeszedl na sieci PRIMA POKER i nalezy postapic tak: logujesz sie w pokerze unibetu na DANE Z UNIBETU, nastepnie wybierasz mam juz swoj alias, czy cos takiego i tam podajesz potrzebne informacje - chyba alias i haslo, jesli zagubiles takowe musisz sie zwrocic do bet365 albo sieci prima poker o odzyskanie.