Ja tam najbardziej lubię JJ i TT. Dobre pary, mało kto się ich spodziewa, bo walnąć przed flopem na nie za wysoko nie można, zazwyczaj na nie wygrywam. Za to nienawidzę AA, bo w 99% przypadków dostaję na tą kartę wpierdziel z jakimiś śmieciami. Widzisz AA i myślisz sobie "jestem w domku, mam ich". A potem? Walniesz mocniej - wszyscy się zmyją, zlimpujesz - dostaniesz baty, bo ktoś wejdzie z byle czym... Poza tym lubię "twarze" w kolorku
Widze, że co niektórzy mają jakieś ulubione karty. Mam pytanie wobec tego jak to sobie wymysliliście czy prowadzicie statystyki ze swoich rozdań, a może są do tego jakieś programiki gdzie można wklepać daną rekę + Flop i określić czy sie wygrało z ta reką czy nie. Wiecie co mam na myśli.
Moje ulubione:
96 i 34 kolory nie wazne
ja uzywam poker office i tam moge sobie przegladac z jaka karta ile wygralem itd itp, w poker tracker na 100% tez masz taka opcje. polecam, bardzo pomagaja w analizowaniu gry i czytaniu przeciwnikow.
PS. osatnio bardzo lubie KK, bo strasznie duzo $$$ udalo mi sie na to zlapac, natomiast z AA bywalo srednio (na party poker to czasem mialem ochote wcisnac fold preflop z AA ) suited connectors i tak sa najlepsze
Ostatnio edytowane przez W.A.Rebel ; 15-10-2006 o 20:30
Czworka trojka sooted
55 .
T9 s0000ted
Z "nietypowych"; 47off
Oraz; K10 i 99