2 lata - na szlifowanie umiejętności gry live ze współwięźniami NIe jest to jakaś przerażająca wizja, a jakie doświadczenie Będzie co wnukom opowiadać
2 lata - na szlifowanie umiejętności gry live ze współwięźniami NIe jest to jakaś przerażająca wizja, a jakie doświadczenie Będzie co wnukom opowiadać
I raczej się nie doczepi chyba że przy okazji , np. coś narozrabiasz , jakiś wałek finansowy wtedy się zainteresują historią Twojego konta bankowego , ale groźne to moze być wtedy gdy tak naprawdę niewiele na Ciebie mają , wtedy doczepią się do tego. Bardziej powinienieś bać się donosów życzliwych przyjaciół bo oni mają obowiązek sprawdzenia każdego donosu i kłopot może być. Ale ja w sumie każdemu życzę takich wygranych aby mógł przyczepić się US , przecież nikt nie będzie się czepiał kilkuset dolarów które wpływają na Twoje konto z Moneybookers , bardzo wielu Polaków zagranicą przesyła swoje zarobki do Polski właśnie w ten sposób , więc myślę ze problem jest przeolbrzymiony. Ale w sumie jest jeszcze e-passporte i pewnie wiele innych metod aby pozostać anonimowym . Póki co nie chwal się znajomym przy piwku ile to wygrałeś w pokera i uwierz mi że wszystko bedzie OK.
Ale z tego co wiem to w epassporte masz karte Visa z Twoimi danymi a nie tak jak bylo z netelerem ze miales tylko jakis tam numer konta A chyba transakcje karta na dane nazwisko sa tak samo do wgladu w systemie bankowym jak i przelewy czy konta ?
Dobrze mysle czy sie myle ?
ile idzie teraz taka wyplata na konto bankowe mam takie wrazenie ze kiedys bylo szybciej a ostatnio sie ociagaja (chyba bank?)
ja mialem po 2-3 dniach
no na ciebie zawsze mozna liczyc ja ostatnio dostalem po 4 dniach, teraz bylo swieto to pewnie to tez ma znaczenie, ale z tego co pamietam kiedys to byly szybsze wyplaty czy to zalezy od i4 zmiana banku czy cos takiego ? Bo wiem ze od nich juz kasa wyszla
pewnie na mnie zawsze mozna liczyc ze cos napisze a czasem zdarzy mi sie cos na temat skrobnac :P
a dlugo sie czeka na wyplate na MB.. ?
1-2 dni robocze.
a nie czasem kilka godzin ?