odezwij sie na gg jak masz: 2767205
odezwij sie na gg jak masz: 2767205
pisze, ale nie odpisujesz. juz kiedys pisalem 2 razy w roznych terminach spytac o cos innego i rowniez zero oddzewu moj nr gg 1330
edit: moze masz opcje "nie pokazuj wiadomosci od nieznajomych"
jo,
takie pytanie odnosnie 2 spotow, w obu przeciwnik unknown.
1) agresywny koles, zawsze 3x btn, albo fold - raisuje 3x na 10/20, ja robie piewszego 3beta do 180, on robi min 4beta do ~360, mam JJ, co robic?
2) pierwsze 3-4 rak, koles 3x btn, ja pierwszy 3bet do 180 z AQ, on odrazu shove, czy dobrze zakladam ze jedyne z czym moze to zrobic to AK, maly pocket albo slabszy As i jechanie na FE? z monsterem qq+ raczej przecietny donk tak nie gra
1) push
2) call... chyba ze to jakis leszcz i masz duzo czasu na spokojne ogranie go i nie chcesz flipow...ale standardowo to call - trudno zebys byl zdominowany, a czesto zobaczysz mega gowno u nich
1) push
2) fold, takie zagranie przeciwnika wygląda na b. słabe , zapowiedż w czasie gry da dużo innych okazji w lepszych spotach.
Dawno nie pisałem. A więc zmieniłem taktykę doboru gier. Gram mniej, a dużo wyższe stawki (20 i 35$, docelowo 50-100). Wyniki na sharkscope: genpoder @ fulltilt.
przekroczyl 3k i czas sie pochwalic
Jak wygląda sytuacja na ps na 100 i 200? Jak poziom ,ruch blindy itp.
1392 odwiedziny tematu jak pisze tego posta, nikt tu nic nie pisze a ja sprawdze sobie jak czesto tu zagladacie :P