ja tylko zwrocilem uwage na to ze Hurley byl kompletnie suchy na tratwie zaraz po tym jak wyszli z wody :P
ja tylko zwrocilem uwage na to ze Hurley byl kompletnie suchy na tratwie zaraz po tym jak wyszli z wody :P
Nie wiem jak to się stało, że nikt nie wspomniał o "Arrested Development"
"Arrested Development" (2003)
Genialny serial - tona absurdalnego humoru
P O L E C A M !!!
A ja własnie sobie odświeżyłem Kompanię Braci... Kurde, po kilku latach ten film jest nadal tak samo świetny i niektóre odcinki po prostu zwalają z nóg...
a ja nie oglądałem kurde za dużo rzeczy nie oglądałem i nie mam kiedy :P
Tak mi się przypomniało odnośnie ostatniego odcinka LOST - ciekawe co się stanie z ludźmi którzy popłynęli pontonem z Danielem. Coś czuję, że Daniel zacznie podróżować w czasie i dlatego Desmond będzie jego stałą.
Czy ktoś wie kiedy będzie drugi sezon "Californication" ?
zachęcam aby obejrzeć FRINGE
po krótce :
"Fringe" opowiadać będzie o trójce bohaterów, którzy prowadzą śledztwa związane ze zjawiskami paranormalnymi. Skoncentrują się oni głównie na fenomenach w nauce i medycynie. Zespół stworzą agentka FBI (Anna Torv), genialny naukowiec Walter Bishop (John Noble) i jego nadzwyczaj inteligentny syn (Joshua Jackson), mający problemy z uzależnieniem od hazardu.
już jest dostępny PILOT serialu, warty uwagi choćby z faktu że Budżet odcinka pilotażowego miał osiągnąć wysokość 10 milionów dolarów czyli starali się chłopaki
Ale ciekawy był
o tak, bastogne, pamiętam doskonale. rewelacja.