Nowe systemy rozganiania bydła czy rzeczniczka straży miejskiej z przerośniętym ego to są bez wątpienia tematy budzące żywe zainteresowanie całego społeczeństwa. Ja jednak chętnie poznałbym pomysły forumowiczów na prawo aborcyjne w Polsce.
Nowe systemy rozganiania bydła czy rzeczniczka straży miejskiej z przerośniętym ego to są bez wątpienia tematy budzące żywe zainteresowanie całego społeczeństwa. Ja jednak chętnie poznałbym pomysły forumowiczów na prawo aborcyjne w Polsce.
Czy on specjalnie sabotuje wybory, czy odwołanie badań psychiatrycznych było pomyłką? Bo może facetowi jasna diagnoza i natychmiastowe leczenie są jednak niezbędne?
Poznań może pozwać Jarosława Kaczyńskiego? - Wiadomości w Onet.pl
Najpierw "zjednał sobie" Ślązaków, teraz Poznaniaków. A może Jarek kieruje przekaz dla swojego biednego pod każdym względem elektoratu, że jak bogaty to pewnie ukradł. Kiedy ta żerująca na ludzkim nieszczęściu, głupocie i naiwności kreatura zniknie wreszcie ze sceny politycznej? Bo jedyne co on robi poza zrażaniem do siebie ludzi i szkodzeniem Polsce, to zapewnia kontynuację władzy PO bez konieczności robienia czegokolwiek.
Holenderski JKM znowu sobie poszczekał. Nie ma to jak piękne nacjonalistyczne ideały, na nich można zbudować cudowny świat, rzekłbym utopię
"Nie chcemy was. Zostańcie w Polsce" - Wiadomości w Onet.pl
Dobrze, że nie tylko nacjonaliści tam siedzą.
Tak światły polityk jak lider socjalistów - M. Schulz pochwalił naszego Premiera i nazwał jego wystąpienie wspaniałym.
"Europa co gromi faszystów,
Europa orędziem mas.
Niech do Europy prowadzi nas
zwycięski krok..."
Czy ustawienie drugiego idioty naprzeciw już stojącego idioty uczyni tego pierwszego mądrym?
Jung tak często odwołujesz się do logiki, a teraz w typowo przedszkolny sposób próbujesz zbić temat.
Wolnościowiec nie może być narodowcem, a narodowiec nie może być wolnościowcem. Nie można domagać się praw dla siebie i jednocześnie zakazywać tych samych praw innym. Polityka nacjonalizmu to polityka budowy "chińskiego muru" wzdłuż wszystkich granic państw europejskich.
+1
Do tego dodałbym jednak zastrzeżenie, że aborcja możliwa jest tylko w pierwszym trymestrze, poza sytuacją zagrożenia życia matki. Czyli standard dla cywilizowanego państwa.
Uprzedzając różnych moralistów, przypominam, że
Tyle prawo, a wszelkie sprzeciwy w tej sprawie to wyłącznie osobisty pogląd.W roku 2004 Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu niejednogłośnie orzekł, że "nienarodzone dziecko nie jest uznawane za ‘osobę’ bezpośrednio chronioną art. 2 Konwencji [prawo do życia], a nawet jeśli nienarodzone ma ‘prawo’ do ‘życia’ to jest ono implicite ograniczane przez prawa i interesy matki
Aborcja powinna byc karana śmiercią matki i lekarza. Ponieważ życie dziecka jest ważniejsze, to wychodzi na równo. 2x1=2 i 1x2=2. Powinno to zostać wprowadzone zaraz po segregacji na bazie inteligencji i oczywiście nie ma to nic wspólnego z ideologią i bazuje na zdrowym rozsądku i wolności... chociaż mojej, ale wolności. To chyba oczywiste i takie wydaje mi sie, zdroworozsądkowe podejście.
Też uważam że za zabójstwo z premedytacją powinna być kara śmierci, ale co ma do tego matka ofiary?