A czy jesteś przekonany, że wszyscy Skandynawowie lub spora ich część gra świetnie? Dyskutowałbym z tym - dobrą markę Skandynawii robią zawodowcy, ale potem tysiące ludzi chcą iść w ich ślady, z różnym skutkiem...
A czy jesteś przekonany, że wszyscy Skandynawowie lub spora ich część gra świetnie? Dyskutowałbym z tym - dobrą markę Skandynawii robią zawodowcy, ale potem tysiące ludzi chcą iść w ich ślady, z różnym skutkiem...
Wiesz
Nie jest to tylko moja opinia, że skandynawowie są najlepsi i bardzo cięzko się z nimi gra.
To co mogę powiedzieć to że ostro i odwarznie grają dlatego są uznawani za najlepszych.
Ostatnim czase zaobserwowałem zwiększoną ilość ich w tych słabszych roomach.
Dlatego ja wolę z nimi nie grać bo ja chcę zarabiać, a nie udowadniać że mogę ich ogrywać.
Polecam grę w godzinach nocnych to wtedy jest ich mniej i dochodzi cała masa graczy z USA o niższym poziomie.
Pozdrawiam
Zgadzam sie z serwisem pokerowym. Większość graczy to skandynawowie i gra się z nimi ciężko ale zaczynałem tam grę i mam sentyment do tego roomu. Ale to prawda że po jakimś czasie się przeniosłem. Niedawno znów tam gram i jakoś leci ale trzeba być tam ostry i agresywny. Wieczorem i w nocy gra się tam znacznie lepiej.
Pozdrawiam
P.S. Najlepiej się uczyć od (naj)lepszych.
Na jaki soft przechodzi Unibet? Bo właśnie dostałem maila, ale nic więcej nie napisali.
PrimaPoker
Też tego emaila dostałem. Swoją drogą ciekawe jaką promocję zrobią...
do mnie to dzwonili nawet - ale gram u nich spoooro, czekamy na promocje
jesli my bysmy tyle zarabiali co Szwedzi to tez bysmy dobrze grali co to jest dla Szweda przegrac np 1000E nic! A dla Polaka ?
A prawda jest taka kto ma czym grac ten wygrywa
jak narazie wielkie nic nawet ine zmienili promocji
5/6 przechodza dzwonili do mnie cos taki w goracej wodzie kompany serwis
chyba dzis o 11 bedzie prima wogole nie da sie juz logowac z b2b...............