re: grasiu
1800 turniejow po 30+3 to rake 5400 a nie 4200, ale nie chce mi sie sprawdzac, co to zmienia.
Co do kaskady na ps, to 22-23 stoly mam juz przetestowane i nie mam z tym problemu, moze podokladam jeszcze 1-2 i zobacze jak to wyjdzie.
Czy wyliczenia sa nierealistyczne? Moim zdaniem pokazuja, ze na sng latwiej zrobic supernova elite niz na ring games. Chociaz, kiedy ostatnio zwiekszono limit do 24 stolow cashowych, ni ejest to juz takie oczywiste. Jakos nie chce mi sie wierzyć, ze 1,5m vpp to rekord na PS, elite zrobilo 40 graczy, z czego Elky, Rainkhan i bigjoe2003 juz w kwietniu/maju. To co, potem przestali grac? bogjoe robil po 300k vpp miesiecznie, bloga na sngicons prowadzil z relacjami caly czas, wiec musial miec wiecej niz 1,5m. Zreszta to on pytal supportu PS, co jest przewidziane za 2m i 3m vpp, a oni jak to przeczytali, to mysleli, ze zartuje
W 4h sesji jestem w stanie zagrac 120 turniejow. Dziennie 4h turniejów po 60$ i elite staje sie faktem... Po prostu
Niestety, osobiscie, za duzo wyplacam, i zamiast grac wyzej młoce dalej te same stawki. Ale mam nadzieje, ze to sie zmieni, stad zastanawialem sie nad wyzwaniem wypu 7500$ w miesiac na 27$ i 38$, ale dopoki sie nie znajdzie kilku oponentow, pewnie nie znajde do tego mobilizacji
Malo osob rozumie, ze cos takiego to naprawde wielkie wyzwanie i niezle EV+ dla kogos obstawiajacego przeciwko mnie, nawet w stosunku 2-1. Na pewno musze potestowac jeszcze kaskade, zobaczy ile stolow moge grac maksymalnie. Moze od lutego rusze na calego
Inna sprawa, ze sobie tu gadamy w pare osob, moze warto zalozyc nowy temat w stylu multitabling turbo sng?
Wojtas, w Pahudzie na pewno warto stworzyc Cache (preferences/databases) tylko trzeba pamietac, zeby odznaczyc w filtrach (jesli ktos ma zaznaczone) pokazywanie statsow z okreslonej ilosci ostatnich rak, bo to blokuje stworzenie cache. Ponadto, trzeba pamietac, aby zlecic PT usuwanie przetworzonych rak do innego folderu niz ten z handhistory PS. I tyle. Zawsze mozna im wyslac loga i momentalnie napisza, co jeszcze zmienic.
I na pewno bylbym zainteresowany tym skryptem od zamykania lobby - strasznie mnie to wkurza, wiec jakbys mogl podeslac linka, to bylbym wdzieczny.
Na razie w styczniu wychodzi mi troche ponad 100 turniejow srednio na dzien, ale nie od poczatku gram kaskadą. Poza tym, ja tak naprawde wcale nie gram duzo godzin, dlatego to niesamowite, ze 4h dziennie moga wystarczyc do Elite! A mysle, ze moge robic wiecej niz 200turniejow dziennie, mialem juz dwa razy dni po 185 i 172, w sumie grajac nie wiecej niz 6h.
Aha, jeszcze a propos zalozen spacegravyego co do roi po 5k gier. Zgadzam sie, na razie po 3100 sztukach mam 4.5%
Pozdr
Warsaw