co do autora tematu to zeby zaczac wogole rozmowe na temat coachingu to najpierw musialbym zobaczyc wykres z sharka i nie z miesiecznej gry (3500 sng) tylko z co najmniej 10k+ co do nicka to masz prawo podac go dopiero na priv.wyrob sobie najpierw renome wez sobie z 2 graczy naucz ich grac potem staknij na % i jezeli osiagna dobre wyniki to potem juz z gorki
Zauwazylem ze Woland zupelnie nie jest zainteresowany coachingiem, ma misje podwazania kompetencji zapewne u kazdego
Rafall, rzeczywiscie volume jest dosc maly, ale to nie byl tylko moj pomysl co do tych treningow, w mojej grupie w ktorej sa czolowi gracze z 8$ i 15$ sadza ze spokojnie mam skill na to, aby uczyc mimo tak malego doswiadczenia w tych grach, nauczylem sie juz bardzo duzo dzieki ich wiedzy. Z pewnoscia wyjde z oferta kolejny raz po odpowiedniej probce, z tym ze wtedy juz cena zapewnie podskoczy mocno do gory.
Ręce opadają. Chcesz nauczać, ale nie chcesz podać nicka, żebyśmy mogli sprawdzić Twoje rezultaty. A nie chcesz... bo co? Ja się zainteresowałem turbosami, bo rzeczywiście w nie-turbo nakład czasu jest ogromny, więc niższe ROI na turbosach może być znacznie atrakcyjniejsze niż wyższe na normalu. Zagram sobie próbkę i jeśli będę daleki od Twojego 30%, to kto wie, może chętnie bym się na coaching skusił, ale Ty nie podasz przecież nicka, bo-nie-wiadomo-co...
kk dostaniesz ten nick
Yo wypowiem się bo ostatnio trochę grywam te gierki. Sample size jest dosyć mały. Na 180tkach swingi sa ogromne i te wyniki naprawde nie pokazują czy jesteś dobry czy nie. 30% na dużej próbce to może być dobry wynik, ale na któtkiej to może być tylko swing. No offence. Jeśli piszesz, że uczysz się z najlepszymi graczami to powiedz czy jest to grupa z PS.com? Bo z tego co tam wiem to jest tam kilku solidnych wymiataczy. Tak z ciekawości ile byś chciał $/h za godzine treningu?