ja tez sie lubie z niego posmiac :]. Ale komus wszedł na matke tam chyba. A to bardzo głupie. I prowadzi do rekoczynów.
ja tez sie lubie z niego posmiac :]. Ale komus wszedł na matke tam chyba. A to bardzo głupie. I prowadzi do rekoczynów.
we don't need another troll here - BAN!
dalem mu ostrzezenie - jesli ktos zauwazy kolejna glupia i obrazliwa wypowiedz - dam bana - postujcie mi tu
Czemu mu chcecie dać bana, ja bardzo lubię czytać takie rzeczy. Frustrat wylewa swoje żale, uwielbiam takie sprawy!
Wesol, dziecko nie potrafilo zdobyc hasla to powyzywal wszytkich, potem jak zdobyl haslo to przerobil wszystkie swoje posty na haslo, WTF? Ogólnie facet nic nie wnosi, wszystko postuje w dziale z freerolami, ciekawe dlaczego
infraction given
Ostatnio w tym temacie zaczęła się dyskusja na temat trollowania, spamu i bezsensownych odpowiedzi, których niestety pojawia się dość sporo na tym forum. Tamte posty zostały usunięte jako offtopic, ale myślę że warto do tej kwestii wrócić w odpowiednim temacie, czyli tutaj. Przydałoby się, żeby modkowie trochę bardziej dbali o przestrzeganie punktu 14. regulaminu, zwłaszcza w działach, w których najważniejsza jest rzeczowa dyskusja, czyli "Strategia i taktyka" i "Dla początkujących".
Czy nie ma szans dać chociaż ostrzeżenia kilku osobom na forum, które ciągle spamują wszystkie wątki, ze szczególnym uwzględnieniem wątków o PS??
Naprawdę przebrnięcie przez tony gówna żeby dotrzeć do jakichś normalnych postów robi się męczące...
ja tu zagladam wiec wrzucaj tematy i nicki - jak cos zauwaze moge to zrobic