wszystkim nie dogodzisz
wszystkim nie dogodzisz
Ja wole slodycze
Kiedy widze słodycze to kwicze :mrgreen:
ja bym wolal zeby gospodarka sie u nas bardziej rozwinela bo wtedy nie tylko moznaby bylo kolegow z zagranicy czy oceanu grabic... ;D
Mysle ze gospodarka mimo wszystko lepiej sie rozwija przy wyzszym kursie gdyz bardziej sie oplaca wtedy eksport ktory jest tak wazny
Z drugiej strony powoduje to drozsza benzyne i inne rzeczy sprowadzane z zagranicy
Mysle ze wilk syty i owca cala byly gdyby kurs mial wachania plus minus 10gr dzienie w granicach 3-4 zł
Wtedy wystarczylo by wybrac odpowiedni dzien na wyplate
Nie moga byc takie wachania kursow o jakich sebkrol mowisz 10 groszy dziennie to jaby takowe byly to ludziska zmiast grac w krty by siedzieli na forexie i zbijali fortune mysle ze ty tez heheheh.
10 groszy to na forexie 100 pipsow najnizszy lo jaki moznaustawic to okolo 0.80 centow razy to 100 to ladna sumka wychodzi. Ajak loty wezmiesz np 1 to maz 8 dol za jedngo pipsa no to wtedy kasa jest zajebista heheheheh.
pod warunkiem, ze np kupisz a nie sprzedasz w danym momencie bo rownie dobrze mozesz zbankrutowac na nieudanych transakcjach.
Tu nie chodzi tylko o wartosc zlotowki, stan waluty w pewnym stopniu odzwierciedla stan gospodarki. Gospodarka sie rozwija, zloty idzie w gore bo jest wieksze zaufanie do niego i to przyciaga inwestorow z zagranicy (kazdy woli miec firme w rozwijajacym sie kraju niz gdzies w srodku afryki). My mamy wiecej miejsc pracy, dalej sie rozwijamy i tym podobne. Pozniej to wszystko samo sie napedza. Ja ze spadkiem dolara sie juz pogodzilem, szczegolenie ze i tak nie mam na to wplywu.
Takie moje przemyslenie.
--Autor nie ponosi odpowiedzialnosci za powyzszy tekst bo ekspertem nie jest--
Dolar jest po 2,88 i ........ ciągle spada.
Lepiej poczekać aż wzrośnie i potem grać.