Chyba cała Prima i Ongame, niektóre pokoje w Boss Medii, Bodog, Expekt i sieć, w której się znajduje, no i B2B ale nie wiem czy wszystkie roomy.
Drauger Ty ten sposób znasz pewnie od bardzo dawna, ale początkujący gracze byc może nie.
Chyba cała Prima i Ongame, niektóre pokoje w Boss Medii, Bodog, Expekt i sieć, w której się znajduje, no i B2B ale nie wiem czy wszystkie roomy.
Drauger Ty ten sposób znasz pewnie od bardzo dawna, ale początkujący gracze byc może nie.
Znać może i znam ale nie używałem bo nie było takiej potrzeby a teraz neteller stał sie kosztowny to przerzuce sie na ten sposób
oolleekk - na początek graj w tych pokerowniach ktore przelewają kase na polskie konta bankowe.
z i4poker np rano robisz przelew na konto i wieczorem masz kaske na koncie (mam mBank)
więc ja robilem tak:
z Inteligo do i4
mozesz tez z mbanku ale musiz miec specjalną kartę ( 20 zl na rok)z i4 na mBank i po klopocie.
a na pko inteligo też idzie tak szyzbko jak na mbank?
Musicie pamietac jedna bardzo wazna rzecz. Jesli dokonujecie jakichkolwiek operacji z kontem bankowym, zostawiacie trwaly slad na papierze w postaci zarejestrowanej transakcji. Czyli jest kwota przelewu i nadawca. Urzad Skarbowy, Urzad Kontroli Skarbowej lub inne uprawnione organy moga zapytac co to jest i skad to jest. Ogolnie nie polecam.
Neteller, pomimo swoich wad, jest o wiele lepszy, bo w rejestrze bankomatu przy wyplacie jestescie tylko anonimowym numerem, jednym sposrod wielu innych. Dopoki nie jest to duza kwota, nic sie nie dzieje.
pozdrawiam,
Plissken