przecież pula była zupełnie niezbudowana na ew. 2BI - myślisz, że na river nagle by Ci gość overbetował
przecież pula była zupełnie niezbudowana na ew. 2BI - myślisz, że na river nagle by Ci gość overbetował
Wczoraj mialem fajne rozdanie wiedzialem ze gosc gra tight i pare rozdan wczesniej zlpal mnie na blefie znaczy zraisowal mocno river po moim becie i musialem wywalic. I takie rozdanie
Mam
gość podbija z buttona 4 bb stawki 0.5/1 pelne stacki
daje call
na flopie
Mysle fajnie mam pare
gosc wali c beta za pule okolo 8 BB
mysle mysle moze standartowy c bet sprawdze
turn
Bylem bez pozycji wiec mysle co tu zrobic jak zagram mozliwy flush draw wiec wale za pule około 25BB
gosc mysli mysli mysli i wywalił
Nie bylo by w tym nic dziwnego dla mnie jak by nie pokazal
Pomyslalem co ty tu robisz
Z czasem uwazam ze najlepszym momentem na blef jest turn.
Zauwazylem ze wiekszosc sprawdza 3 bet na c beta na flopie z marginalna renka wiec lepszym zagraniem jest sprawdzenie c beta i zraisowanie turn wtedy uwazam że blef jest bardziej efektywny co o tym myslicie?
Rozegrałeś to rozdanie tak ohydnie, że to się w pale nie mieści i jeszcze gość cię tak nagrodził. Sick. Miałeś szczęście, że trafiłeś na idiotę, bo gdybym to ja trzymał tu AA to za każdym razem zobaczyłbyś z mojej strony all-ina po tym twoim lead-becie i pewnie wjebałbyś całego buy-ina.
z tym rozdaniem miałbym znacznie mniejszy problem niż z własnym
ja tu easy pushuje na miejscu przeciwnika - bo taki lead-bet o pota przy takim TURNIE to fishowanie - popularne na B2B
No ja bym powiedział, że nawet na Ongame nikt by się nie zrzucił z tymi rakietami. Tutaj sie calluje głęboko z air, ale o chowaniu głowy w piasek to już nie ma mowy
Słowem, trafiłes Osttrybyk na jednego strusia na tysiąc, reszta fiszy włacznie z moją prababcią by Cię zestackowała
Czyli walicie tutaj all in, nawet pomimo tego, że jest duża szansa, że przeciwnik dobrał do tego flusha?
Wiem ze mialem farta ze zrzucil ale powiedz mi dlaczego zagralem to zle? Gosci podbijal z buttona i mogl miec wszystko i nic! Więc nie wiem czemu mowisz ze to zle zagralem?