easy fold po chuj sie pchac z takim gownem..
easy fold po chuj sie pchac z takim gownem..
Kurak:
To rozumiem, że to była ironia w pierwszym poście?
Dakota:
to też ironia? Wiem, że grasz dużo wyżej i dla ciebie call za 20$ to jak pierdnięcie. Dla mnie w sumie to też żadna kasa, ale chcę do chuja w końcu grać regularnie na 50NL i muszę grać idealnie bo nie dojdę tam do 2012.
Mój read był, że ma AA, ale mu nie zaufałem i w ostatniej sekundzie callnąłem. Miał AA. W sumie chyba pusha z gorszą kartą można się spodziewać od lepszego gracza, którego często 3betuje i sam jest agresywny?
Że też mi foldują do 4 beta kiedy mam AA. A wogóle to na allinach KK, AA preflop jestem kilka BI w plecy.
A jdx jak zwykle się nie pomylił. Nic dziwnego, że miałeś tu taki winrate.
Ostatnio edytowane przez PeriMCS ; 10-05-2008 o 21:45
A no byla
Nigdy nie zrzucilem KK preflop na nl25, raz zrzucilem na nl50, i gram na nl100. Czy bedziesz gral na nl50 to wcale nie zalezy od zrzucania KK preflop. Na AA trafisz raz na milion lat a czasem trafisz wtedy seta i napiszesz na czacie gosciowi z usmiechem "izi game"
Dokładnie. KK na AA zdarza się na tyle rzadko, że nawet jak w każdej takiej sytuacji wjebiesz 100BB, to nie powinno to mieć większego wpływu na twoje ogólne wyniki.
Chyba ja jestem wyjątkiem bo B2B przez cały tydzien - 6Bi KKvsAA wtopiłem
a za 200BB + zdarza wam się zrzucać?
na początku z B2B też tak miałem - gdzieś tak przez 8k
ciągle tylko set vs set AA vs AK AA vs KK i co kilka rozdań stackowanie - co niestety zepsuło tymczasowo moją grę.
później było już normalnie