Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Mówisz, że to początek gry online, a się okazuje, że miałeś konto na Paradise również, o którym za wiele nie wspominasz - do czego Ci ono służyło?

Jak chcesz to podaj na priv PIN albo nickname i sprawdzę o co poszło...

Przegląda
    Syberia
    zakładam że skoro piszesz to tutaj to albo naprawdę nie oszukiwałeś, albo uważasz ze nie są ci w stanie tego udowodnić, bo z twoich postów można wywnioskować ze idiotą nie jesteś.
    Nie wiem jak dokładnie jest,ale to chyba nie tak ze legato przestało istnieć co połączyli się z innym roomem.Być może oni jako firma wciąż istnieją.
    Zacząłbym od zmiany tytuły na : "Legato albo Bosmediia ...", bo tak po prawdzie to nie wiadomo kto te pieniądze rzeczywiście wziął
    ponadto legato miało tu chyba przedstawiciela,a bossmedia jako tako nie ma, i być może ich przedstawiciel coś tutaj powie.
    No i oczywiście po za tym co napisał po godzinach, możesz też utworzyć podobny wątek na 2+2(w między czasie możesz wysłać do przedstawicielstwa bossmedi wiadomość zawierającą linki do tych wątków, z informacja ze będziesz ich wyjaśnienia publikował, i z żądaniem przesłania ci konkretnych dowodów co do popełnionych przez ciebie przewinień, hh czy nie wiem co oni tam innego wynaleźli)
    A do forumowiczów, choć takie rzeczy wyglądają faktycznie na jakieś przekręty to często nimi nie są i pewnego dni każdy z nas może włączyć soft a tam pojawi się info że niestety nasze środki zostały zarekwirowane,BO TAK!

Ciekawa sytuacja podbramkowa, duzy minus to ze juz Legatopoker nie istnieje, a z sama bossmedia to ciezko sie dogadac.

Według mnie, jeśli rzeczywiście byłeś w 100% OK, tak jak piszesz, to widocznie był bardzo duży zbieg okoliczności, że np. zrzucałeś KK przed flopem kiedy akurat Twój kolega miał AA, albo zrzucałeś seta, wtedy, gdy on miał wyższego i takich sytuacji musiało być sporo. Boss Media nie ma żadnego interesu w tym, żeby blokować konta graczom i robi to jak sądzę tylko mając poważne dowody, więc albo padłeś ofiarą bardzo dziwnego przypadku, albo nie piszesz całej prawdy...
    Z drugiej strony, nie powinno być tak, że dla nich sprawa jest już zamknięta i powinieneś mieć prawo do wytłumaczenia się. Przecież teoretycznie możesz być graczem, który zrzuca KK po reraisie albo seta, jeśli leży wyższa karta . Mógłbyś im wtedy wskazać takie przykłady w HH bez udziału kumpla. Ogólnie masz nikłe szanse na odzyskanie kasy. Nie zrobiłeś nawet depozytu, więc myślę że masz małe szanse aby odzyskać choćby to 60e. Na 2+2 takich tematów było tak wiele, że każdy podejdzie bardzo sceptycznie do Twoich wyjaśnień.
    A co z kontem kumpla? Też zablokowane?

Miałem podobnie.

Pokazałem lokatorowi pokera, uczyłem go zasad a ten gad stwierdził, że ogra mnie z całego bankrolla i też sobie założył konto. Jako że w domu mam WiFi podłączone pod jeden router, rozegrałem coś pomiędzy 50-70 rozdań (wg PT) z tym typem na stołach generując rake w granicach 2 dolarów (zajebisty teamplaying) Moja średnia miesięcznie wtedy była około 100 000 rozdań.

Niestety bossmedii nie spodobał się nasz team playing i konta zostały zablokowane. Przy okazji pokerroom zablokował mi konto również na swoim bukmacherze. Kasy miałem troszkę więcej niż Ty i do tego w miesiącu zablokowania z różnych bonusów miałem dostać około 1500 E.

3 miesiące korespondencji z BM i pokerroomem nie przyniosło żadnego efektu, gdyż od BM dostałem taką samą odpowiedź jak Ty, a od pokerroomu że oni nic nie mogą zrobić bo mogą sprawdzić maksymalnie 3 rozdania dla jednego gracza (lol).

Zacząłem pisać na antigue i kawhawke, aż dostalem taki oto adres johnk(tu powinna być małpka)candw.ag. Posiłkując się regulaminem pokerroomu :

If it'll be proved (nazwa) can confiscate any money you won by using this practic.
    Confiscated money from an accout will be transfered to players who was a victims of these
    practics.
    (nazwa) can only confiscate any money which was won by using this practic.

poprosiłem o wyjaśnienie całej sytuacji.

I tak oto w dniu mojego ślubu (fajny zbieg okoliczności) dostałem zwrot całego bankrola ( bez 1500E za bonusy ) na kartę kredytową oraz odblokowanie konta bukmacherskiego (poker nadal zablokowany).

PS. Od tamtej pory gram mając tylko IP publiczne.

To, ze boss media zamyka dowolnie konta i po prostu kradnie bankrolle jest znane od dawna... Komus sie to przydazy to jest to po prostu pech, pewno siedzi tam jakis pedal co ma wytropic 1 oszusta na tydzien wiec sobie tropi.

Najbardziej smieszy to jak dymane sa pokerromy, ktore place za uzywanie softu a zeby cokolwiek z tego softu dostac musza pewno laske zrobic komus z boss medii bo oni na nich leja totalnie i pokerroomy jak glupki placa i sa bezsilne totalnie a ich klienci to juz w ogole...

Przegląda
    Roma
    mocne

Cytat Zamieszczone przez Eleshar Zobacz posta
    W.Graliśmy normalnie bez żadnego pisania kart, zresztą trzeba być idiotą żeby oszukiwać na NL 10,boss ma dostep do czata i kart wspólnych,
    no wiadomo, ze nie na czacie ale pewnie na gg etc

Ja zawsze mówiłem, że BossMedia to najgorsza sieć z najbardziej zrytym softem, przestałem tam grać 1,5 roku temu i nigdy bym tam nie wrócił