Czyli zeby sie nauczyc naprawde to tylko sprobowac na RealMoney?
Czyli trzeba wtopic iles prawdziwych pieniedzy?
Czyli zeby sie nauczyc naprawde to tylko sprobowac na RealMoney?
Czyli trzeba wtopic iles prawdziwych pieniedzy?
Play Money to sluzy do tego, zebys nauczyl sie zasad gry (tzn. jaki uklad starszy, kto pierwszy podbija itp.), tutaj powinienes np. wiedziec jaki reka daje nuts przy dowolnym stole itd.Zamieszczone przez indor
Jak chcesz sie uczyc juz taktyki gry, to polecam wplacic ze 30-50$ (albo wygrac cos w jakims freerollu), a potem grac z tym na mikrostawkach (0.01/0.02 - sa na PS i pewnie paru innych roomach). Jak bedziesz gral wg jakiegos sensownego schematu (np. ten w temacie Kakashiego), to powinienes w dluzszym okresie czasu byc na plus, a przy okazji uczysz sie grac tanim kosztem.
kurde a ja juz podejrzewalem ze jestem pokerowym geniuszem na miare Stu Ungara a tu sprowadzacie mnie na ziemie. No wiec bede musial zprobowac za prawdziwe sianko jak przegram to moze przestanie mi sie podobac poker a jak wygram cokolwiek to tez dobrze.
Ale unikacie mojego pytania czy mozna jakies pieniadze wygrac jak juz czlowiek pocwiczy i czegos sie nauczy?
Jakie kwoty wygrywacie miesiecznie?
Nikomu nie powiem
Pewnie ze mozna. Jakby mozna bylo tylko przegrywac, a wygrywac by sie nie dalo, to przeciez nikt by nie gral (Chociaz sa wyjatki, np. lotto )Zamieszczone przez indor
A odswieze troche stary topic...Zamieszczone przez indor
http://forum.pokerzysta.pl/viewtopic.php?t=923
Zamieszczone przez Jarx
Przeciez codzienie wygrywajasetki osob
ta po 5zl
czytalem tu kiedys posta o tym jak ktos uważal sie za dobrego gracza nie grając na kase ani nawet play money ale na WP,a jak dla mnie gorszego pokera nigdzie nie uświadczysz
czyli jeżeli dobrze ci idzie na play money to już napewno możesz śmiało śmigać na wp a tam można podobno zarobić na wet 8,10k na miesiąc
p.s.
pamiętam że skończylem przygode z play money na expie mając 300k
p.s.2
play money a limit od 0,02/0,04 do 0,025/0,50c nie różni sie totalnie niczym,przynajmniej na absolucie i paradise to tak na margoinesie