A to ciekawe, właśnie wracam z zakupów na które wybrałem w markecie kasę starą kartą i nie było żadnych kłopotów.
no to lipa chyba jednak dla tych co posiadaja wazna stara karte ;/
Filip: i have just received pre paid card from neteller
Filip: and saw today that the new one is available
Emmanuel: Yes
Filip: so my new one which i've received today is still valid ?
Filip: or do i have to order net+ ?
Emmanuel: Unfortunately , that new prepaid card is not in use any more
Emmanuel: You have to apply for the new Net plus card
No ja tez placilem przedwczoraj stara karta i zero problemow bylo, tyle ze moja jest wazna jeszcze do lutego 09, bo pozniej zamawialem niz wszyscy
BTW ta nowa karta przynajmniej ladniej wyglada bo ta niebieska jest beznadziejna
OK do sierpnia 2010 Myślałem że stara karta to każda globewalleta. BTW wie ktoś czy mogę wpłacać kasę na starą aktualną kartę globewalleta i robić z niej cashouty ?
Dwa pytanka moze ktos wie (40 osob w kolejce do livechata na netku nie brzmi zbyt zachecajaco :
1 Czy mimo wyjscia nowej karty jesli moja jest wazna do konca tego roku normalnie bede mogl z niej do konca roku korzystac?
2 Czy majac aktywna stara karte mozna sie juz ubiegac o nowa ? (formularz na stronie jest aktywny ale generalnie chodzi mi o to czy np nie spowoduje to automatycznego zamkniecia starej karty).
co za idioci!!! ja pierdole... wlasnie jestem po rozmowie z first-pay.com live chat i ogolnie byli bardzo zdziwieni tym co uslyszalem od netellera, ze karta ktora dostalem dzisiaj i pomyslnie aktywowalem, jest niby niewazna. gosc sprawdzil i wszystko jest ok, mozna korzystac.
wyglada na to, ze neteller podaje takie info, pewnie po to, zeby ludzie nieswiadomi tego, ze stara (ale aktywna) karta dalej dziala, zamawiali ich nowa ...
Dowiedziałem się wcześniej
http://forum.pokerzysta.pl/poker-w-i...tml#post207082
Poza tym, z live chat'a first-pay:
Janelle Williams: (...) any funds on your existing card would be transferred to the new card/account.
Btw - właśnie dostałem maila... "NETELLER - Your Prepaid Card has been shipped" - ciekawe, co znajdę w skrzynce pocztowej - NET+ czy kartę, którą zamówiłem 3 paździenika, kiedy o tych nowych nie było jeszcze mowy?