dlatego cieszy nas niezmiernie, że tak wielu czytelników chce z tej rozrywki korzystać...
dlatego cieszy nas niezmiernie, że tak wielu czytelników chce z tej rozrywki korzystać...
Ogarniacie wysylke ksiazki? Bo kupilem kilka dni temu i kurier chyba zamarzl po drodze
pszemula - było bardzo mroźno, ale chyba nie aż tak, żeby książki nie dolatywały
Dziś wieczorem będzie można wygrać książeczkę zupełnie za darmo + trochę żywej gotówki. Zainteresowani wiedzą gdzie szukać informacji na ten temat. Zapraszam!
Witam!
Książki Small Stake No Limit Holdem są właśnie do Was wysyłane, a właściwie pewnie już je otrzymaliście. Prosimy o odbieranie paczek i awiz, bo zdarzało się, że książki nam wracały.
Zapraszam na naszą stronę (adres w pierwszym poście). W razie pytań zachęcam do pisania na PW lub adres office@poker-master.eu
Witam,
widzę że sklep poker-master ma tu również swój temat, więc postanowiłem że całą sprawę opiszę też tutaj i być może otrzymam jakiś kontakt od zespołu poker-master.eu. Otóż jakiś czas temu złożyłem u nich zamówienie na dwie książki, płacąc ogólną kwotę wynoszącą jakieś ponad 200 zł, nie jest to ani dużo ani mało, ale jednak do dzisiaj wysłano mi tylko jedną książkę, a obsługa pomimo wysłania 3 maili ode mnie i stwierdzeniu, "że jest to po prostu niemożliwe" od dwóch tygodni nie odpowiada i książki również wysyłać, nie wysyła. Według mnie cała sytuacja jest karygodna i warta opisania na takim forum jak to, miał ktoś z was wcześniej taką sytuację ?co zrobiliście ? pozdr, Krzychu
Witam,
Poproszę o podanie danych na priv - sprawę załatwimy od ręki i książka zostanie jutro wysłana.
Ostatnio edytowane przez Poker-Master.eu ; 24-05-2012 o 16:59
witam ,również czekałem na książkę od grudnia ale się doczekałem i otrzymałem ją dwa tygodnie temu .
do Trias
Autorzy to Ed Miller / Sunny Mehta / Matt Flynn