-
Mi się podoba aczkolwiek kolorystycznie kojarzy się z World Poker Tour. : )
-
szczerze mowiac mi tez sie podoba. Loga schematycznie i symboliczne najbardziej zapadaja w pamiec. A wodotryski z niczym sie nie kojarza ;]
-
Na 100% jest lepsze od poprzedniego :wink: ale ...
też bym się zastanawiał nad zamianą koloru niebieskego na czarny. Czarny z czerwonym chyba się nie gryzą. No ale to może być moje zboczenie bo uwielbiam kolor czarny. Jeżeli nie tło to chociaż pika zróbcie czarnego 8) .
Mamy logo to teraz kolej na dopasowanie do jego kolorystyki reszty forum i wszędzie zamieńmy niebieski na czarny :twisted:
-
czarny z czerwonym sie nie gryza ale czarny tlumi czerwony, te kolory musza byc proporcjonalnie przeciwne, wiec albo czarny i bialy albo wcale nie ma czarnego - takie jest moje zdanie ;]
-
Chociaż tak dla sprawdzenia wklejcie do posta czerwono-czarną wersję 8)
Jak chcesz zrealizować przy tym logu pomysł czarno-biały Zarówno czerwony jak i niebieski kolor zamienić na czarny To też może być ciekawe :P
-
dobra, niech wam bedzie... zrobie czarny na probe ;p
-
jest pewien szkopul, czarny nie odbija swiatla, wiec nie ma efektu takiego jak jest po stronie czerwonej.
-
Jak dla mnie EXTRA
Jestem za wersją czarno-czerwoną :P
Ja wiedziałem że tak będzie 8)
-
hehe, no jak chcecie
jako zaplata wejdzcie na kanal ;]
-
Sam pomysł loga jak dla mnie spoko, choć kolorki zbyt mi się kojarzą z WPT, lepiej chyba dobrać jakieś mniej używane odcienie. Za to jedno co mi sie rzuciło w oczy to, że środek jest jakiś za pusty. Chętnie bym go czymś wypełnił, najlepiej jakąś zupełnie bezsensowną postacią. Sam rysować nie umiem, dlatego wkleję przykłady posiłkując się rysunkami genialnego M. Raczkowskiego:
To takie moje 2 grosze w tym temacie.