-
Dzisiaj jak przelewałem kasę na MB z przewalutowaniem na zł to nie zabrali mi ani grosza.
Ogólnie to 0 problemów.
-
Czyli wszystko fajnie. Ale dalej nie jestem pewny czy jak wplace na ongame powiedzmy 50$ z MB, bede mogl wyplacic na drugi dzien duzo wiecej? Nie przyczepia sie z ongame, robil juz ktos tak?
-
ja wplacilem 15$ i wyplacilem duzo wiecej. 0 problemow
-
Witam,
mam dziwną sytuację: wypłacam trochę kasy z MB na zweryfikowane konto konto i nie przekraczam limitów, wyskakuje mi żebym zweryfikował konto bankowe(zrobiłem to już)więc wycofuję wypłatę(ok 150$, w przeszłości wypłacałem już takie kwoty) i próbuję wypłacić 5$ i wszystko idzie bez problemów.
Czy miał ktoś podobną sytuację i czemu nie ma do nich maila(same telefony)?
-
mozna ticket napisac, jak sie zalogujesz na mb to znajdziesz
-
może ktoś napisać gdzie znajduje się ten ticket, bo nigdzie nie mogę go znaleźć
-
W prawym górnym rogu najpierw "kontakt" następnie na środku na pomarańczowo "Centrum Obsługi Klienta" i dalej wg uznania.
-
Jak raz napisałem do supportu na MB, to przyszła automatyczna odpowiedź o treści mniej więcej takiej, że support nie odpowiada na pytania. LOL
-
zna ktos adres supportu moneybookers bo dziwny walek odstawili,zlecilem wyplate z FTP na moneybookers by nastepnie przelac do celeb i cisza,pieniadze z konta moneybookers zniknely a na celeb jest tryb oczekiwania nie wiem co oni wyprawiaja mowiac inaczej lekko sie wkurwilem,mial ktos podobnie ? i jesli tak to gdzie to konkretnie na jaki adres zglaszal
-
No ja nie wiem o co chodzi z tą weryfikacją konta. Znowu coś każą robić, robię tak jak kazali i gówno, nic się nie zmienia. Do tej pory byłem zadowolony, ale jak nic się nie zmieni to w dupie ich mam, są inne firmy.