-
Przepraszam za długi czas oczekiwania na odpowiedź. Jestem na wakacjach. Niestety do tej pory nie uzyskałem odpowiedzi na to pytanie.
-
Dopiero parę dni temu pojawiły się informacje na temat struktury turnieju w Rydze. Dostępne są w języku angielskim pod tym linkiem: Riga
-
Napiszę krótko. HeyPoker w akcji: Welcome to Facebook
-
Turniej w Rydze przeszedł już do historii. Uważam go za bardzo udany. Co prawda, żadnemu z graczy HeyPoker nie udało się dojść kasy, ale jak to się mawia pierwsze koty za płoty. Jak z pewnością wiecie satelity do turnieju na Malcie, który odbędzie się w dniach 24-28 listopada są już dostępne w całej sieci OnGame. Jest to oczywiście wspaniała okazja by zagrać w turnieju głównym małym nakładem finansowym ale...
Jeszcze lepiej jest zakwalifikować się przez jedną z satelit dostępną TYLKO DLA GRACZY HEYPOKER!!!
Od 24 października HeyPoker zagwarantuje dwa pakiety do GSOP Live Malta w każdą niedzielę. Wartość każdego z nich to 2800$!. Oznacza to, że nie znajdziesz lepszej oferty nigdzie indziej!
Pakiet zawiera:
- $1600 buy-in
- Ekskluzywne zakwaterowanie
- $500 kieszonkowego
- Niezapomniane doświadczenie wraz z HeyPoker
Codzienne satelity, rozpoczynające się 18 października, powinny zadowolić wszystkich graczy. Wpisowe do nich zaczyna się już od. Można się też oczywiście wkupić bezpośrednio do jednego z finałów online. Wpisowe do nich wyniesie zaledwie 140$!
-
Przypominam, że satelity do finału o pakiet na Maltę ruszyły. W sofcie znajdziecie je pod nazwami
HeyPoker GSOP daily 2$ rebuy
HeyPoker GSOP daily 3$ freezout
HeyPoker $15 daily GSOP Sat.
oraz niedzielny finał
HeyPoker GSOP Live Malta $5600 Final z dwoma pakietami gwarantowanymi.
Zachęcam wszystkich do udziału w satelitach właśnie u nas, gdyż jak pisałem wyżej są to satelity dostępne tylko dla graczy HeyPoker
/Marcin
-
odbyla sie dzis ta pierwsza glowna satelita ?
-
-
Satelita się odbyła i była oczywiście bardzo opłacalna. Wyłoniliśmy 2 pierwszych zwycięzców a jednym z nich jest użytkownik pokerzysty Może sam napisze coś na ten temat, do czego cię oczywiście zachęcam.
Tak więc znów udało się podjąć walkę ze szwedzką koalicją i jest mi z tego powodu niezmiernie miło.
Ostatnio edytowane przez Heypoker ; 25-10-2010 o 12:09
-
Będę musiał wrzucić mały update tej promocji niestety. Zostałem właśnie o tym poinformowany.
-
Witam, satelita sie odbyla zgodnie z planem. Zagralo 20 osob. Tak wiec, jak juz napisal Marcin rzeczywiscie byla ev+ i udalo sie wygrac. Mam nadzieje ze podejmiemy walke rowniez na miejscu w turnieju glownym