Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15
    Przegląda
    Gdańsk
    czy idzie wpłacać na netteller'a z konta w mbanku?
    nie mozna dokonywac przelewow zagranicznych w mbanku ale mozna wyrobic sobie ekarte mbanku i za jej pomoca przelac na konto netellera pieniazki

Cytat Zamieszczone przez ^robert^
    czy można przelać na nettellera kase np na poczcie?
    nie wiem ale http://www.neteller.prv.pl/

Przegląda
    Łódź
    Cytat Zamieszczone przez BlaCha
    wpisujesz tyle ile dostałeś w zł, czylli jeśli dostaniesz 0.25 zł to wpisujesz tam 0.25

ja tam w pisywałem w centach

Jak dostaje sie przelew z konta w innej walucie to w tytule przelewu pisze kwota i kurs po jakim została przeliczona

Przegląda
    Gdańsk
    w takim badz razie mozna i tak i tak . Ja tez wpisalem w polskich zlotowkach i nie bylo problemu

Cytat Zamieszczone przez sebkrol18
    Cytat Zamieszczone przez BlaCha
    wpisujesz tyle ile dostałeś w zł, czylli jeśli dostaniesz 0.25 zł to wpisujesz tam 0.25

ja tam w pisywałem w centach

Jak dostaje sie przelew z konta w innej walucie to w tytule przelewu pisze kwota i kurs po jakim została przeliczona
    No ja właśnie kilka miesięcy temu miałem zagwozdkę, ponieważ dostałem z Netellera na Inteligo przelew 0.38zł i na wyciągu nie była podana kwota w walucie obcej, tak jak to powinno być normalnie i czego się spodziewałem. Dzwoniłem do Inteligo, wyjaśniali sprawę z tydzień i nic z tego nie wynikło. W końcu na stronie Netellera wpisałem w/w kwote i wszystko było OK. Nr oddziału z którego przyszedł przelew to 11400000, a więc być może Neteller ma rachunek BRE Bank/mBank czy jakimś innym z grupy BRE.

jdx

Przegląda
    Łódź
    a moze co by tam nie wpisac to bedzie ok :wink:

moze to tylko tak dla zachowania pozorów