Sizing dla mnie ok, nie widzę powodu, że grać tu więcej niż 3/4 pota.
River konkretna zagwozdka Nic nie piszesz o tym, jak widzisz jego range. Dla mnie on tu na turnie ma albo FD albo średnią rękę z jakimś showdown value (wszystkie Jx dające mu TP i straight draw, QQ jeśli nie 3betował, może 99-TT, chociaż powinien to na T chyba zrzucić, ewentualnie mało prawdopodobne 87). Nutsy powinien na takim boardzie wsunąć najpóźniej na turnie.
Mamy do wyboru: bet/call, bet/fold, check/call, check/fold.
B/c jest oczywiście pozbawiony sensu, bo jeśli wrzuci resztę stacka to tylko z flushem.
B/f - jego calling range na jaki liczymy to po prostu bluff catchery. A czy uwierzy, że my triple barrelujemy taki board OOP z air? Chyba niekoniecznie Przydałyby się jakies ready z jego showdownów i statystyka WTSD, choć na takiej próbce zbyt wiele nam nie powie.
C/c - Trudno mi sobie wyobrazić, że villain zamieni swoje SD value w blef. Oczywiście, checkiem pokazujemy słabość, ale nie przesadzałbym z levelingiem i nie liczył na to, że jeśli zaczekamy, to on może uderzyć z AJ lub QQ for thin value.
Zostaje zatem niestety c/f i dla mnie to najlepsza opcja. Mamy do czynienia z gościem, który nie jest zbyt agresywny, ale też nie jest fiszem i nie widzę tu u niego ani light calli, ani blefów na river.