pytanie do warszawiaków jest planowany jakis telebim czy nie w piatek ? jak nie to pub zostaje bo takeigo meczu w domu nie wypada ogladac
pytanie do warszawiaków jest planowany jakis telebim czy nie w piatek ? jak nie to pub zostaje bo takeigo meczu w domu nie wypada ogladac
Może i wypada, jak chorwaci nas pojadą to bliżej do baru będzie. Choć liczę na kolejny cud
Jak ktoś sie bawi w bukmacherkę to kurs na polakow 6-7 w zaleznosci od buka, ja postawilem pare zlotych dla lepszych emocji
Szmal rzadzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja moge powiedziec ze jestem dosyc zagorzalym fanem pilki recznej. I wydaje mi sie ze bym potrafil powiedziec gdzie ktory gra Fajnie ze im sie udalo. Co by nie mowic potrafili utrzymac nerwy na wodzy. Co do pilki recznej to jest to bardzo twardy sport. Czesto w ruch ida lokcie i to lubie najbardziej w tym sporcie ze bez karnie mozesz lac gosci ile wlezie
P.S. Ja moge sie pochwalic medalem mistrozstw polski juniorow, gralem w Vive Kielce, ponzniej w Iskrze Kielce Niestey kontuzje pokrzyzowaly mi plany:P Ale moze jeszcze na studiach sie pogra:P
Chciałem tylko nieśmiało zauważyć, że to nie Wenta pierwszy powiedział o tym, że Norwegowie zdejmą bramkarza. Obejrzyjcie jeszcze raz powtórkę i posłuchajcie uwaznie momentu, gdy Polacy schodzą na time-out.
Ale to jego słowa w przerwie wprowadziły spokój i ogromnie przyczyniły się do naszej wygranej.
Norwegowie zresztą też musieli zaryzykować wychodząc z założenia, albo my albo oni - byleby nie trabanty.
Ja mam tylko taka nadzieje ze,na plac gry dzisiaj nawet na chwile nie wejdzie ten gamon jaszka,ten koles to jest tragedia wchodzi na pare minut w meczu i robi weicej szkod niz niektorzy przez caly mecz,jak nie zle poda,to znowu mu wypadnie pilka,a jak nie to na sile sie przebija zeby rzucic,a i tak nic nie trafia,nie wiem czy ktos zaplacil zeby go promowac,kurwa ileż szans mozna mu dawac
A słyszeliście, kto będzie sędziował ten mecz????
Niemcy.................
taa szwab ktory sedziowal juz dwa mecze na tych MS Chorwacji widocznie dobry znajomy i ktory napewno dazy sympatia Polske paranoja
już przed meczem trzeba pousprawiedliwiać ewentualną porażkę ??
Francuzi pojechali Dunów.... jak CHorwaci pojechali Francje to nas powinni zmieść... oby był dziś znów cud.