-
Upgrade zrobiony...wszystkie informacje dotyczące HESOPu znajdziecie w temacie:
http://forum.pokerzysta.pl/turnieje-...tml#post378718
POST NUMER 1
-
Zapraszam do udziału w turnieju ostatniej szansy o pakiet gwarantowany do Ostravy.
więcej szczegółów tutaj: HESOP Hey Series of Poker ť Blog Archive ť HESOP Final – last chance
/Marcin
-
-
Hey Series of Poker Harrachov - VIP RACE
VIP RACE HESOP : Zapraszamy do udziału w wyścigu punktowym o wejściówki do drugiego turnieju Hey Series of Poker, który odbędzie się w dniach 10.12-12.12.2010 w czeskim Harrachovie. Z tej okazji firma HeyPoker przygotowała dla naszych graczy specjalny VIP race, w puli którego znajdzie się aż 10 wejściówek do Main Eventu o łącznej wartości ponad 1500$ oraz 16 biletów do niedzielnych finałów online 22$ o łącznej wartości 352$
Jak wygrać wejściówkę:
VIP RACE o wejściówki do Harrachova jest klasycznym wyścigiem punktowym, w którym wygrywają gracze, którzy uzyskają najwięcej punktów gracza (player points) na HeyPoker.
Cały wyścig zostanie podzielony na 4 tygodnie, a w każdym z nich będą do wygrania 2 wejściówki na HESOP i 2 bilety do niedzielnego finału 22$.
Rywalizacja w 1 tygodniu będzie trwała od poniedziałku do piątku, w pozostałych tygodniach od soboty do piątku
Tydzień 1: 8/11- 12/11
Tydzień 2: 13/11 - 19/11
Tydzień 3: 20/11 - 26/11
Tydzień 4: 27/11 - 03/12
Zwycięzca (osoba, która zbierze najwięcej punktów PP) poszczególnego tygodnia otrzyma bezpośrednio wpisowe do turnieju w Harrachovie o wartości 150$.
Gracze z miejsc 2-10 rozegrają dodatkowy turniej 9 osobowy, rozgrywany w każdą sobotę, w którym zwycięzca otrzymają wejściówkę do turnieju w Harrachovie o wartości 150$, a gracze którzy uplasowali się w turnieju na miejscach 2-3 otrzymają ticket do niedzielnej satelity online o wartości $22.
Mini Wyścig VIP RACE
Ale to jeszcze nie koniec atrakcji. Do walki o wejściówki mogą się bowiem włączyć również gracze początkujący. Każdy gracz, który w okresie od 08.11 do 03.12 uzbiera minimum 300 punktów gracza na heypoker.com otrzyma wejściówkę do specjalnego turnieju, który zostanie rozegrany w sobotę 04.12.2010 o godzinie 20:00 CET.
Dwóch pierwszych graczy turnieju specjalnego otrzyma wejściówki do turnieju głównego w Harrachovie. Natomiast pozycje 3-10 otrzymają ticket o wartości $22 upoważniające do wzięcia udziału w dowolnym finale niedzielnym.
Postanowienia ogólne
• Każdy gracz może wygrać tylko jedną wejściówkę 150$ na HESOP w VIP RACE lub MINI VIP RACE. W przypadku wygrania kilku wyścigów przez jednego gracza, nagroda bezpośrednio przechodzi na kolejnego gracza w klasyfikacji.
• Wejściówka nie może zostać przekazany innej osobie, bądź wymieniona na gotówkę.
• Niewykorzystany przez zwycięzcę ticket przepada.
• Aktualizacja stanu punktowego VIP RACE najlepszej 20 w każdy wtorek i czwartek.
dyskusję na temat turnieju, zapisy prowadzimy w tym wątku:
http://forum.pokerzysta.pl/turnieje-...racaja-22.html
-
Nie wiem w którym miejscu to napisać więc piszę to jesli złe miejsce to z góry sorry. Po pierwsze napisałem już do supportu info z zakładki "contact us", ale nie wiem czy doszło. Po drugie to tak, albo w nowym designie stronki internetowej tego nie widzę albo do mojego konta, po zmianach, nie dopisano ticketu do hesopa? (nick: moneygiver86) Po trzecie jesli wygram drugi ticket do hesopa to czy mogę zdobyty przeze mnie juz wczesniej bilet wykorzystać do nastepnych turniejów cyklu hesop? Pozdrawiam i czekam na info.
-
Wszystkie informacje znajdziesz w:
http://forum.pokerzysta.pl/turnieje-...rrachovie.html
W wyścig "VIP RACE" i "Mini Wyścig VIP RACE" można wygrać tylko jedna wejściówkę 150$ na HESOP
W satelitach i stepach możesz wygrać dowolna liczbę wejściówek i wykorzystać je do następnych HESOPów
W kwestiach związanych z HeyPoker pisz na: supportpl@heypoker.com
-
dzieki pitshot
-
Dzięki Pitshot
korzystając z okazji przedstawię wam ciekawą nazwijmy to promocję.
Oddaj swój typ na zwycięską rękę turnieju w (ostatnie rozdanie na stole finałowym)
Do wyboru będą 3 rodzaje zakładów
1. wartość karty river w ostatnim rozdaniu
2. Kolor karty river w ostatnim rozdaniu
3. siła zwycięskiej ręki
Złożenie zakładu odbywa się tylko i wyłącznie na stronie heypoker.com. Aby dokonać zakładu:
* zaloguj się na stronie głównej
* wejdź w zakładkę ZAKŁADY tj tutaj:
https://www.heypoker.com/tabid/428/Default.aspx
* z menu po lewej stronie wybierz POKER, a następnie International -> HESOP Harrachov
* po wybraniu turnieju wyświetlone zostaną dostępne formy zakładów
* oddaj typ za dowolną kwotę i zaakceptuj zakład.
UWAGA: wszystkie zakłady są przyjmowane w €. Należy najpierw przelać środki do konta w kasynie i dopiero oddać zakład. Kwota zostanie automatycznie przeliczona po kursie z danego dnia wg forex.
Jeśli macie jakieś pytania to jest to właściwe miejsce aby je zadać.
/Marcin
-
ot: Nie nakłaniamy do hazardu na tym forum
A co do tematu: mozesz przyblizyc jaki jest stosunek polakow/czechow lub innych narodowosci w tym turnieju?
-
Nie nakłaniamy.
W zależności od miejsca i możliwości kasyna. W Harrachovie będzie grało max. 30 Czechów. W Ostrawie zameldowała się mała grupa Słowaków (zdaje się 5 osób) i myślę, że ok 50 Czechów.
/Marcin