Za to miss mokrego podkoszulka wygrywa wenezuela
Mniam, ciekawe czy prawdziwe 8)
Za to miss mokrego podkoszulka wygrywa wenezuela
Mniam, ciekawe czy prawdziwe 8)
W takim razei czekam na na(wy)miary 8)Zamieszczone przez VITORIO
Soprano
W przyblizeniu:Zamieszczone przez Soprano
98-58-88
zdjecia nie wkleje bo jeszcze jej maz sie obrazi :wink:
namiarow tym bardziej :P
Pozdr
Wiktor
>W przyblizeniu:
>98-58-88
Pewnie ma dziewczyna klopoty z kregoslupem...?
Goral
Kręgosłup ma w porządku,
ale fakt, że ją trochę do przodu ściąga
Witam!
Skoro mamy tutaj kilku amatorów, a może nawet koneserów kobiecych wdzięków, czemużby nie połączyć przyjemnego z pożytecznym, jak to ma miejsce w przypadku pokera. Poniżej podaję najwyższe kursy bukmacherksie, jakie udało mi się znaleĽć w sieci, na zwycięstwo w tej prestiżowej rywalizacjii, wyżej przedstawionych dam:
Miss Meksyku - 22,110 Pinnacle www.pinnacle.com
Miss Egiptu - 36,000 Unibet www.unibet.com
Miss Ukrainy - 38,000 Betfair www.betfair.com
Miss Rosjii - 42,180 Pinnacle
Miss Białorusi - 50,000 Betfair
Miss Hiszpani - 60,000 Unibet
Miss Wenezueli - 61,090 Pinnacle
Miss Szkocjii - 80,000 Unibet
Miss Włoch - 100,000 Expekt www.expekt.com
Miss Irlandii Płn - 117,070 Pinnacle
Miss Polski - 151,000 Pinnacle
Miss Keni - 900,000 Unibet
Myślę, Doli, że jeśli naprawdę wierzysz w Kenijkę, powinieneś te parę złotych, po tym kursie zaryzykować. Natomiast, jeśli nie spodziewacie się, aby świat w najbliższym czasie okazał się gównem, to kurs na Hiszpankę w Unibecie 60,00, z pewością warty jest ryzyka. Jestem przekonany, że ten kurs długo się nie utrzyma, gdyż zwykli ludzie, nie tylko gracze, nie chcąc zaśmierdnąć, będą w ten zakład ładować ile się da, a następnie robić wszytko co w Ich mocy, aby to właśnie Hiszpanka wygrała. Jeśli mi do końca nie wierzycie, zawsze możecie się ubezpieczać stawiając na Egipcjankę i Białorusinkę. W każdym razie życzę trafnych typów, chociażby "na sucho".
Pozdrawiam
MICHAŁ
Swiat jest gównem... wygrywa Miss Peru
Soprano
no nie przesadzaj Soprano .. pani z Peru też jest fajna, z łózka bym jej nie wyrzucił.. :twisted:
no nie przesadzaj , ze taka ladna
Jeszcze wypijesz kilka browarow i powiesz ze jej ten tytul faktycznie sie nalezał
pzdr
:roll: ... Może ty wypijesz i wytłumaczysz o co chodzi ? :?Zamieszczone przez pokerstars
...bo nie rozumiem :shock: