-
Założyłem sobie konto w click2pay i mam same problemy z tym. Podobno można sobie wyrobić kartę bankomatową, tyle tylko że ja nie mam takiej opcji - gdzie to jest?
Myślę sobie - może jak wpłace jaką kase na to konto to taka opcja się pojawi, ale jak tam wpłacić te pieniądze - nie mam opcji wpłaty kartą, jedynie jakiś śmieszny przelew, czyli co nie można wpłacać kartą?
-
1. mają bardzo dobry support, więc jak czegoś nie wiesz to napisz maila, dostaniesz szybko odpowiedź
2. jak się zalogujesz, po prawej stronie jest zakładka 'Debet Card' czy coś takiego- wszystko po polsku
3. nie musisz robić śmiesznego przelewu, płacisz normalnie do pookerroomu, a potrąca Ci z karty kredytowej którą podałeś przy rejestracji, jak masz za mało środków na karcie przelew nie dojdzie do skutku
-
Dopiero teraz zauważyłem, że po rejestracji ściągnęło mi z karty jakieś 14zł, wiecie może dlaczego i po co?
-
Co jest, tylko mi pobrało z karty taką opłatę?
A co do supportu, to chyba nie jest on taki dobry, wysyłałem dwa maile i zero odpowiedzi przez kilka dni.
-
mi też pobrało coś koło tego,
na maila mi odpowiadają w ciągu 1-2 dni
-
Wypłaciłem w piatek późnym wieczorem pieniadze na karte c2p. Zrobilem to w nastepujacy sposob: wyplata, wybralem karte wybralem kwote i potwierdzilem. Tak sie to robi?
Orientujecie sie moze ile trzeba czekac zeby ta kase wyplacic w bankomacie?
DuzySlon
-
Ja czekałem około tygodnia.
-
A jak bedzie mozna sprawdzic czy kasa jest juz na koncie?
-
W bankomacie albo na infolinii.
Testowałem kartę również w sklepach.
Na razie 50/50. Na dwie próby, jedna udana.
Biedna jest ta karta. Mam nadzieję że wkrótce pojawi się nowa Netellera.
-
Mam pytanie, ile sie czeka na aktywacje karty c2p?