2,5h czystego losta
a ja dodatkowo zostawilem sobie na jutro odcinek z srody
Serialowa masakra... Skończyły się Spartacus, V, Fringe, The Mentalist, Castle, dziś Lost, zaraz Flash Forward, TBBT, HIMYM i TAAHM... Nie będzie kompletnie co oglądać do jesieni...
Dobre zakończenie. Szkoda że to już koniec...
Ostatnio edytowane przez Slayer_pol ; 24-05-2010 o 08:08
Jak dla mnie genialne zakończenie. Jeśli twórcom od początku o to chodziło, jak wcześniej czytałem, to tak dobrego serialu szybko nie zobaczymy. Po ostatnich piętnastu minutach wszystko stało się jasne, a kilka jakby niewyjaśnionych wątków mało ważna. Świetne!
Nie mówmy o Lostach przynajmniej do wieczora... Please... Dopiero mi się finał ściąga
No to powiedz w jakim celu tutaj wchodzisz jeśli jeszcze nie obejrzałeś? Móżna się domyślić, że ktoś walnie jakiegoś spoilera, skoro samemu się tak robi. Ja tam nie ryzykowałem i na żadne strony nie wchodziłem dzisiaj przed obejrzeniem.
Zakończenie świetne. Czuję pustkę, nie mam po co żyć .
nie chce mi sie tzn nie mam za duzo czasu ogladac wszystkich sezonow od poczatku bo ogladalem okazyjnie i prawie caly 5 sezon :P
jak obejrze final i przypomnienie poprzednich sezonow (jest jakis taki odcinek w sieci) to jest sens? chce zobaczyc jak sie skonczy po prostu :P czy jednak lepiej obejrzec od nowa wszystko
jack, jak ci sie wszystko konczy, to zobacz sobie The Shield, moim zdaniem fajny, lajtowy serial na zapelnienie czasu. (choc nie komediowy)
A jezeli chodzi o lost, to final niezly, choc musze powiedziec, ze
Ostatnio edytowane przez warsaw ; 24-05-2010 o 22:27