Ściągnąć najnowszego patcha: 1.12.09 Official Release
Ściągnąć najnowszego patcha: 1.12.09 Official Release
Niestety, mam tą wersję już od dawna.
Sprawdź, czy i gdzie zapisuje hand history i czy ten sam folder jest ustawiony w HM w autoimporcie.
Dzięki.
Sprawdzałem to i sądziłem, że jest ok, ale okazało się, że ten update w stosownym folderze dodał kolejny folder (.../paradise/paradise/....) i trzeba było wskazać ten drugi.
dobra nieaktualne
po jakimś czasie kupilem sobie nowego kompa i okazało sie, ze trail jest od nowa dostępny na moim koncie, problem tylko w tym, ze tablefinder nie widzi stołów i nie mam statystyk, choc sam HM zbiera wszystkie dane i nawet na replayach statystyki sa pokazane. Wie ktos moze jak temu zaradzic?
z gory dzieki i klaniam sie
aha czy do Zooma potrzebny jest jakis osobny patch?
Witam Przeglądając różne foraniemogłem znaleźć lub jakims przypadkiem ominęłem. Posiadam HM2 2.0.0.7665 Pro i problem jest nastepujący: Wielkoścć BI rózni się diametralnie od tych w których rzeczywiście grałem (pokazuje wartosci turniejów za 500$, 1100$itd) dodatkowo w Reports/tournament urywa mi sesje na kilka rozdań przed końcem turnieju. (przed formatem komputera działo sie to samo) Jezeli ktos wie ja to zmienic to chetnie prosze o pomoc
Jeżeli dobrze kojarzę, przez długi czas na forum dostępna była wersja beta, więc prawdopodobnie nie wyeliminowali wszystkich błędów - spróbuj zrobić rollback do którejś z wcześniejszych: 2.0.0.7665 Official Release Feedback Thread - 29th Decemeber