Poekr Grapher nie chce mi działac. Chce aby zainstalować jakieś Microsoft .NET framework, ale te z kolei nie chcą się zainstalować bo wyskakuje jakiś bład. WTF?
Dave
Poekr Grapher nie chce mi działac. Chce aby zainstalować jakieś Microsoft .NET framework, ale te z kolei nie chcą się zainstalować bo wyskakuje jakiś bład. WTF?
Dave
Ostatnio Avast wykrył mi trojana z PAHudzie ( Win32:Inject-BS [Trj]) i teraz za każdym razem jak próbuje instalwoac PAHuda wyskakuje komunikat o tym trojanie. WTF?
Pełna wersja, oryginał...
EDIT:
http://pokeracesoftware.com/forums/viewtopic.php?t=5586
Czyli to norma...
EDIT 2:
Po najnowszym update Avasta już jest ok
Ostatnio edytowane przez Dave ; 21-06-2007 o 15:46
Gdzie się wpisuje dane z turniejów (buy in itp.)? Edit Tournament Amounts nic nie robi, tylko wyświetla jakieś okienko. Gram na PS
File->Tournament Results...
Ale w sam raz w przypadku PS jest jest o tyle dobrze, że PS wysyła (na żądanie) tournament summary które PT bezproblemowo wciąga i nic nie trzeba wpisywać ręcznie.
jdx
dzięki!890
Mam pytanie. Gram w pracy i w domu, a że chciałbym mieć ogólne spojrzenie na całość, to usnułem sobie chytry plan skopiowania plików HH z jednego komputera i wgranie w odpowiednie miejsce na drugim. Wydaje mi się, że PT powinien je ściągnąć, ale boję się żebym nie przechytrzył sam siebie i żeby program nie zrobił np. overwrite. Czy ktoś może mi doradzić?
Oczywiście chodzi o HH z jednego konta.
Jak kiedyś pomyliłem katalogi i chciałem ponownie wgrać te same handy to PT po ich analizie powiedział że znalazł tyle i tyle z tego tyle nowych i tyle takich które już miał - z związku z powyższym raczej nie będzie problemu