Mash inwestuj, inwestuj ;p
A gosc naprawde niezly, shark pokazuje 6% ROI, ale pewnie i tak pogubilo iles gier. Sick :P
Pozdr
Reb
Mash inwestuj, inwestuj ;p
A gosc naprawde niezly, shark pokazuje 6% ROI, ale pewnie i tak pogubilo iles gier. Sick :P
Pozdr
Reb
Nikt nie odpowiedzial na moje pytanie (http://www.forum.pokerzysta.pl/showp...&postcount=117) wiec sprobuje je zadac ponownie:
Jakie filmy na SNGicons wg Was sa najlepsze (prosze o linki lub info z data i nickiem nauczyciela)? Warsaw to pytanie zwlaszcza do Ciebie
Ile VPP dostaje sie za 1$ rake przy SnGs na PSie ?
Dzieki Masa
Pozdr
Reb
Ostatnio edytowane przez Rebel ; 16-01-2008 o 16:10
5 vpp
Solidnie bad beata zlapalem dzis
W koncu zdecydowalem sie na zakup PT + Pahuda. Dzieki pomocy Alchemika ustawione wszystko raz dwa pod Ongame, odpalam SnGs... i ZONK
Mea culpa.. nie spytalem sie wczesniej czy dziala, sadzilem ze jak cash smiga to SnGs takze.
Nie mam zamiaru czekac bezczynie na PT 3 bedzie tam/czy nie bedzie ongame supportowany zobaczymy.
Wiec proste pytanie, poniewaz nie chce marnowac mojego zakupu, gdzie mam sie przeniesc ? Cel jest prosty, ROI rosnie, wyrabiam bonusy, roll rosnie. Dlatego PS odpada, poniewaz do bonusow daleko tam, FTP rowniez bo mialem juz tam konto i niestety nie moge kolejnego z rake zalozyc. Other ? Gdzie mozna przynajmniej 9 stolow odpalic, mamy rake/bonus i ... dziala PT lol ?
Pozdr
Reb
Ostatnio edytowane przez Rebel ; 16-01-2008 o 17:48
Na moje te znikt nie odpowiedzial wiec tez sprobuje juz trzeci raz.
Czego uzywacie do zliczania wynikow z turnieju? ROI, ITM etc ? Niecg ktos mi powie czy sa jakies gotowe excele z masa statystyk etc ?
Faktycznie !! Moj blad nie zauwarzylem, przepraszam.
Ok, Rebel, Barry mozecie jakas instrukcje co mam zrobic i jak z tym ?