Witam
Już kiedyś to pokazywałeś,
ale zapomniałem o tym.
......, działa
pzdr
Witam
Już kiedyś to pokazywałeś,
ale zapomniałem o tym.
......, działa
pzdr
Ace huda chyba dlugo nie zobaczymy. Autorowi programu cos sie nie chce dodawac nawych roomow.pokonwertowalem wszystko i smiga super nie mam zadnych obiekcji narazie jeszcze by sie przydal PokerAceHud
Mozesz uzywac gametime+, ale az tak rozbudowanych opcji jak ace nie ma.
i działa na bossie??
darmowy jest czy trzeba go kupic??
moze jakis link.
http://www.pokerdominion.com/viewtopic.php?t=432 link do gametime+ , jest darmowy.
Dziala tez z B2B. Z Everestem tez powinien.
Przy grze bedziesz widzial VPip, Preflop Raise, AF, Ilosc rezegranych dloni, Went to showdown, Won at Showdon. W menu rozwijanym pare dodatkowych opcji.
Na Bossie uzywalem wyzej wspomnianego convertera. HHconverter - jest tam opcja autoconvert wlaczasz jeszcze pokertrackera (autoimport z katalogu przekonwertowanego plus Game time+ i wszystko powinno smigac.
EDIT: GT+ powinnien wspolpracowac z kazdym roomem umieszczonym w PokerTrackerze.
Ostatnio edytowane przez vitek ; 11-06-2007 o 14:57
Sorry ale nie mogę tego namierzyć w PT.
Jak pokazać wykres graficzny wahań bankrola??
Do tego służy oddzielny program o nazwie Poker Grapher. Ale wydaje mi się że są też inne programy tego typu.
jdx
Może wiecie, jak sobie z poniższym poradzić?
Używam PT + Ace i podczas gry na PS statystyki graczy źle mi się wyświetlają, tzn. nie przy tych graczach co powinny.
W layoucie mam ustawione wszystko jak należy, przynajmniej tak mi się wydaje, ja ze swojej strony nic nie zmieniałem w opcjach.
Hmmm, po wrzuceniu patcha, aby chodził soft BM, teraz nie chce mi ściągać nowych rozdań z Ongame? WTF?
@Jacek
Sprawdź pierwszą stronę tematu (chyba pierwszą bo ja np mam tylko 4 i tam na początku było podobne pytanie)
Dave