Hmm jak to zrobić bo PT mam od paru dni dopiero?Jeśli utrzumujesz porządek w bazie danych PT, to w zasadzie nic nie trzeba robić, tzn. np. level NL100 dzielisz na 2: "NL ($1)" dla FR i "NL ($1) (6 max)" dla SH
Hmm jak to zrobić bo PT mam od paru dni dopiero?Jeśli utrzumujesz porządek w bazie danych PT, to w zasadzie nic nie trzeba robić, tzn. np. level NL100 dzielisz na 2: "NL ($1)" dla FR i "NL ($1) (6 max)" dla SH
OK już do tego doszedłem, ale mam jeszcze jedno pytanie:
Wcześniej wszystie statsy ściągałem jako FR (nie zaznaczałem przy AutoImporcie aby traktował stoliki jako 5max) i teraz chciałbym te niby 10osobowe zamienic na 5 max (nie wiem czy dość jasno to wytłumaczyłem )
Ktoś wie jak to zrobić?
Dave
Wybierz Utilities->Database Maintenance and Options i tam w zakładce Ring Hands znajdziesz odpowiedni przycisk. Dalej powinieneś już sobie sam poradzić.
jdx
Dzięki, już w sumie sam do tego doszedłem.
Mam kolejne pytanie: czy da się zrobić tak, że w database zostawimy dane przeciwników a swoje wykasujemy (chcę zacząć wszystko od 0 - na czysto)??
Dave
raczej tak nie da sie zrobić, ale przecież mozesz sobie ustawić daty miedzy którymi chcesz analizować swoją gre. to powinno ci wystarczyć.
pozdr
Mam pytanie: w jaki sposób wrzucić HH z ongame do PT? Znalazłem plik z HH w folderze Databases ale nie wiem jak to skonwertować w PT?
Pozdrawiam
czy PT działa juz w bossmedi?? wyrobilem gokiedys i uzywalem na ongame, ale ostatnio gram na bossie tylko.pewnie byłojuz gdzieso tymnapisane ale nie chcemi sie szukac teraz. wiecbedewdzieczny za szybka odpowiedz
Dave i Zdzisio gdzieś tam pisali, że działa ale jest pełno błędów, więc nie opłaca się go tam używać.
pokonwertowalem wszystko i smiga super nie mam zadnych obiekcji narazie
jeszcze by sie przydal PokerAceHud
bo tak tomozna tylko statystyki sobie poprzegladac.
jak by ktos zainteresowany z bossa mial czas.
http://student.stunet.se/po/
Thx, jutro to sprawdzę, bo normalnie to nie improtuje mi wszystkich rozdań oraz coś jest zwalonego z liczeniem profiyu...
Dave