No sprawa wlasciwie sie przesadzila jak sie zglosil do mnie z pretensjami gosc, ze jeden z administratorow wzial od niego kase i nie oddal ... gosc sie zdziwil dopiero jak mu napisalem ze jestem jedynym administratorem ... ale niesmak pozostal.
No sprawa wlasciwie sie przesadzila jak sie zglosil do mnie z pretensjami gosc, ze jeden z administratorow wzial od niego kase i nie oddal ... gosc sie zdziwil dopiero jak mu napisalem ze jestem jedynym administratorem ... ale niesmak pozostal.
Bardzo dobre posunięcie.
Na pewnym dużym forum bukmacherskim przez jakiś czas stały się modne wymiany w trójkącie bank-moneybookers-neteller.
Przez jakiś czas to działało, a później niemal masowe oszustwa.
Naiwniacy, którzy wpłacali kasę dopiero co zarejestrowanym ludziom, podszywanie się pod inne osoby, włamania lub próby włamania na konta w celu wyłudzania kasy od znajomych ofiary itd.
Wszystko to tam było przerabiane i efekt był taki, że coraz więcej osób było poszkodowanych na tych wymianach.
Było to kłopotliwe dla admina, bo nazwa tego forum coraz częściej była kojarzona z oszustwami dokonywanymi przez ludzi. Poszkodowani co rusz słali prośbę o pomoc, a w czym tu można pomóc? Najwyżej IP delikwenta podać...
W końcu zostało to ukrócone. Koniec wymian i amen.
Za prośbę o wymianę najczęściej ban.
Niektórzy się znają, wiedzą z kim mogą się wymienić, to niech się wymieniają - forum do tego nie potrzebne.
Forum do wymian potrzebne jest głównie cwaniaczkom i oszustom. A na X użytkowników jest zadziwiająco dużo naiwniaków, którzy bez szemrania wpłacają kasę byle komu nie znając go.
P.S. Doli - może gość miał na myśli moderatora? Sam jestem moderatorem na wspomnianym przeze mnie forum i wiem, że mnóstwo ludzi nie odróżnia moderatora od administratora.
Ostatnio edytowane przez Bzyku ; 18-04-2008 o 23:25
No i tylu masz dobrych znajomych do wymian, że musisz teraz jak bezpański pies skamleć o laskę na obcych i kiepskich forach. A na mecz.pl to było się kimś i miało się poklask, a jaki ruch tam był z wymianami...co rusz ktoś kogoś skubnął na kasę bo od debili i naiwnych dzieciaków się aż roiło, a tu na tym badziewnym pokerzysta.pl to nic kurwa zdziałać się nie da.
dexterxx odpuść sobie to forum bośmy nie godni twej osoby, a jeśli twoje boskie mecz.pl zakazało wymian do wpadnij sobie i posiedź trochę na sracz.pl i wymień sobie co tam ci potrzebne...
Juz panowie wystarczy, zapraszam do kontynuacji tej pasjonujacej dyskusji na privie, to jest temat z propozycjami zmian na forum.
Swoja droga pod sracz.pl jest podpiety sklep z meblami kuchennymi, mistrzowie marketingu
jak juz ktoś tu kiedyś pisał fajny byłby podział na miasta ew na wojewodztwa plus zagranica w dziale na zywo
pozdr
Wrona
Podpisuję się pod Wroną. Dobrym pomysłem byłby podział na województwa i turki ogólnopolskie, bo w dziale poker na żywo jest już kompletny burdel.
Hmm, az 16 subforów to moim zdaniem troszke za duzo, chyba ze poker na zywo zostalby rozbity na w ogole oddzielna kategorie, tak jak teraz jest np. dyskusje, ale nie wiem czy to tez dobry pomysl, z przyjomnoscia uslysze jakies propozycje.
takie 3 propozycje Doli ode mnie
5kategorii Polska północna, zachodnia, centralna, wschodnia i południowa plus turki ogólnoposlkie, poker zagranicą i np dyskusje inne czy ogolne jakkolwiek nazwane RAZEM 8
plus podzielenie południowej gdyz jest tam sporo lig RAZEM 9
Polska północna
Polska zachodnia
Polska centralna
Polska wschodnia
Polska południowa
Województwo mazowieckie
Województwo wielkopolskie
Województwo dolnośląskie+opolskie
Województwo śląskie
plus turki ogólnoposlkie,
poker zagranicą
i np dyskusje inne czy ogolne jakkolwiek nazwane
RAZEM 12
albo poprostu tak gdzie jest mnie zakładanych tematów 2-3 wojewodztwa lezace obok siebie połaczyc w jedno subforum i wypisac ich wszystkie nazwy w tytule
pozdrawiam Wrona
Ostatnio edytowane przez Wrona ; 20-04-2008 o 20:16