dexter swietny imo zapowiada sie jeszcze lepiej niz poprzednie...
dexter, podobnie jak kolejne sezony innych seriali, to po prostu klepanie tego samego tematu w celu zarobienia dalszego siana, niestety przeważnie dalekie od jakości, świeżości i "tego czegoś" co miały sezony początkowe
naprawde niewiele seriali trzyma poziom w 3cim i kolejnym sezonie, do chlubnych wyjatkow mozna zaliczyc
himym,
house
z obecnie wyswietlanych nic wiecej nie przychodzi mi do glowy, ale niewiele tez ogladam
a ostatnio zaczalem ogladac heroes i dosc wciaga pierwszy sezon
sino,gusta sa rozne.mnie hymim od poczatku nudzil,nie podobaja mnie sie takie bajery ala seinfeld czy friends.house ogladam z przyzwyczajenia,ale nie jestem tez jakos strasznie przekonany tym serialem,wiec--------------} dexter rulez
Dla mnie Friends byli i są najlepszym serialem ever w swojej "klasie". Każdy sezon to był wypas i do dziś wracam do niego bardzo chętnie.
A że nakręcają nowe sezony seriali to chyba logiczne. Póki temat nie jest jeszcze zbyt mocno oklepany to doją z niego ile się da. Tak jest z Lost, tak było z Prison Break, będzie jeszcze z nie jednym serialem.
Rowniez uwazam Friendsow za najlepszy serial komediowy. Mam wszystkie sezony na dvd i rownie smieszy mnie 1 sezon jak i dziesiaty i w przeciwienstwie do innych jednorazowych seriali chetnie wracam do friendsow (teraz czasem ogladam bo leci pierwszy sezon na tvn7 a niedawno skonczyli 10 sezon na tvn Ogolnie oprocz Rodziny Soprano (kolejny genialny serial jedyny serial ktory moge ogladac na okraglo.
Z seriali komediowych to numer 1 to SIMPSONS, potem DŁUGO DŁUGO NIC, a potem koło numeru 100 zaczyna pojawiać się reszta ...
Zależy co kogo bawi Indy... Dla mnie Simpsonowie to - delikatnie temat ujmując - bardzo mizerna rozrywka...
no i nie możemy wrzucić tego do tego samego worka komedii IMO
ja też uważam że Friendsi to najlepszy serial komediowy wszechczasów. z tych aktualnych to chyba HIMYM goni tylko...
z bajek seriali Simpsons są spoko ale np FUTURAMA czy nawet FAMILY GAY jakoś dużo bardziej mnie śmieszą
no ale są gusta i guściki
ja tam się cieszę z tej jesieni i rozpoczęcia nowych sezonów chyba z 30-40 seriali które lubiłem praktycznie każdego dnia jest kilka nowych odcinków