sciemniasz ziomal
sciemniasz ziomal
no ja pierdziele
zreszta wali mnie to co myslisz
ja tego rozdania dlugo jeszcez nie zapomne -- 4 gwozdz do trumny
wiem ze grasz na wysokich stawkach i takie przyziemne sprawy jak nasze bad beaty cie nie ruszaja, ale odrobine kultury nie zaszkodzi,, chyba wiem co pisze .. rotfl
masz drugie ostrzezenie
chyba zaczne tu pisac regularne artykuły
dzis spróbowałem fajny FR 10k$ na sportingodds
(będą jeszcze 3) , tylko 1100 graczy
najpierw ok, bo wykończyłem shortstaka
mial KJ flop QTx - dał allin - moje QJ
a potem zwyczajnie:
2 razy wchodziłem, to na stole pojawiały sie po 4 karty koloru, którego nie miałem
moje 99 przegrało z J2s
i resztą żetonów zagrałem AA vs TT vs A5s - TT dostał kolor
a przy okazji - nie można tam wpłacić netellerem, tylko karty,
czy może ktoś polecić najlepszy sposób na wpłatę i późniejszą wypłatę (optymistycznie zakładam, że będzie więcej)?
(mBank?)
no z ta wplata i wyplata to straszna kupa tam jest ... nie mam karty i nie zamierzam zakladac a 100$ bonusa lezy i sie marnuje
moze ktos mi wplaci ?? :P :P 10% dla niego
Nie grywam w ta odmiane pokera, ale wydaje mi sie to troche dziwneZamieszczone przez kabulek
Ty miales AK a on A7 i z tego co sie domyslam na stol polecial 1 as i dwa krole, to wtedy dalo by Ci takiego fula AAKKK, jego siodemka... Czegosc tu nie czaje Dla mnie LOL
PS wytlumacz mi to rozdanie please
AAxx AKxx flop AKK
Wtedy przeciwnik ma AAAKK a nie AAA77.
A takiej możliwości jak przedstawił Kabulek nie ma, chyba że założymy że wybieramy słabszy układ (też wygrywający).
Sting
hehe nie ma co zakladac kabulek wymyslil sobie rozdanko tylko nie sprawdzil czy moze ono zajsc potem probowal sie ratowac ze to omaha(mimo ze w pierszym poscie podal po 2 karty tylko co ewidentnie swiadczylo o holdemie dotego takie alliny preflop w omaha pot limit to jakas brednia raczej)Zamieszczone przez StingnWo
Lepiej kabulek przynzaj sie do klamstwa
P.S nie wiem czemu tak bardzo zalezo ci by wpisac sie w gorzkich zalach :lol: :lol: :lol: :lol:
Ale chyba osiagnałes to co chciałes bo jest mi ciebie żal :lol:
Jak się okazało po edycji posta, było to KK a nie AK
Sting
Niezły read sebkrol 8)Zamieszczone przez sebkrol18
AK, KK, holdem, omaha a może stud... kompletnie gość nie umie ściemniać a to w pokerze przydatna cecha - nie ma to jak dobry blef :twisted: