Dlaczego przez miesiąc nikt się nie odzywał? Bo to co się dzieje w polskiej polityce po wyborach to czysty surrealizm.
Obłęd goni obłęd.
Sekta "Paranoja i Schizofrenia" skupia 7919134 wyznawców.
Największą siłą polityczną w Polsce jest Watykan S.A. - bo Polska to przecież kraj pIslamistyczny.
Najsilniejszym pragnieniem większości Polaków jest socjalizm - należy się i już.
Wiedza i świadomość milionów Polaków jest na poziomie niższym niż pensja minimalna którą oni otrzymują..
a
"wykształcony i świadomy" ultras cieszy się, że VAT skoczy o 1%
Obyś Ty dzieci nie miał/nie masz? bo, aż ich żal na samą myśl jak ktoś taki będzie domowym budżetem zarządzał i z czego w ogóle ten będzie się składał. Margines płodzi margines i ta masa zagłusza myślącą mniejszość która ich karmi.
Żyjemy w kraju w którym polityk boi się powiedzieć co myśli, boi się nawet respektować prawo bo psychiczni krzyżowcy go za to wyślą na polityczny, może nawet nie tylko polityczny stos. I jedynie doda polityki Palikot jest bastionem zdrowego rozsądku w tym obłędzie. Żyjemy w kraju w którym rząd boi się zrobić konieczne cięcia i ukrócić przywileje róznym "swietym krowom" bo przegra kolejne wybory. Podczas gdy w normalnym cywilizowanym kraju za podjęcie takich działań wzrosłoby mu poparcie, ale nie w Polsce tutaj pislamistyczny socjalizm zapuścił korzenie tak głęboko, że nic ich nie ruszy i pozostaje tylko czekać, aż same zgniją. Jeden karzeł zapisuje obniżenie podatków i szybko ucieka, a kolejny rząd musi ponosić tego konsekwencje. Drugi karzeł popełnia samobójstwo zabierając ze sobą blisko setkę osób i trafia na Wawel, a niebawem pojawią się krzyki krzyżowców "santo subito!!"
Największą zarazą w tym kraju jest:
Podstawówka - brak wykształcenia, a nawet jakiejkolwiek chęci oraz zdolności do zdobycia wiedzy
Indoktrynacja - wiara zamiast myślenia, bo tak łatwiej, zawsze jakiś guru "prawdę" objawi i owce wybeczą ją dalej
Socjalizm - nic nie potrafię, na niczym się nie znam więc niech panstwo doi tych zaradnych i daje mi bo przecież oni i tak musieli ukraść bo niby skąd mają skoro ja nie mam, he?! no skad? nakradli żydy, masony, lewaki - ja "prawdziwy polak" domagam się od państwa tego co mi się należy i to kurwa od zaraz, a jak nie dacie to zagłosuje na tych co dadzą, a im więcej obiecają tym więcej głosów od "ciemnej masy" dostaną - a są nas miliony w Polsce i mamy się dobrze bo pielęgnujemy socjalizm i terroryzujemy tych co chcą go z Polski wypędzić.
Głupota, prymitywizm, krótkowzroczność, niewiedza, lenistwo, a nade wszystko zaślepienie i fanatyzm to plaga z którą w Polsce trzeba walczyć. Dopiero kiedy wyłącznie rozsądni i zdrowi na umyśle do sejmu trafiać będą(a Jarki i piski tam gdzie miejsce oszołomów czyli tam gdzie Mikke) to w Polsce normalność zacznie powszechnieć bo dzisiaj to jest tak, że grupka normalnych rozsądnych ludzi jest otoczona przez stado bezmyślnych nawiedzonych lunatyków którzy tylko skrzeczeć i marudzić potrafią, no i ewentualnie ultrasować A jak swira i debila lud wybiera to niby jak taki typ ma się do tego swojego betonu zwracać i jaką politykę ma uprawiać? Wlasnie widzimy co się dzieje w polskiej polityce - istny cyrk zombie, a dekle albo piane biją albo klaskają. Obłęd goni obłęd.
ps.
jeśli po przekulaniu się roku w następnej kadencji PO nie zrobi reform tylko będzie zwracała uwagę na to co myśli i jak skrzeczy ciemna masa to.. w Polsce tylko ta masa zostanie. Może jak wszyscy rozsądni ze swoim kapitałem wyjadą na jakiś czas to po powrocie (kiedy już ciemnogród i socjaliści wymrą z głodu) Polska będzie normalna, a sceny które teraz mają miejsce w tym kraju będą do oglądania wyłącznie w kinie.